10 razloga za ljubav sa fudbalerkom!

Teniserke, odbojkašice, rukometašice… Svaka čast svakoj, ali fudbalerke su fudalerke! Zašto izabrati fudbalerku? Glupo je tražiti razloge za ljubav, ali razloga za ljubav sa fudbalerkom i te kako ima! Pre nego što neku uhvatite u „ofsajd“ zamci, pročitajte neki od razloga za to!

10 razloga za ljubav sa fudbalerkom

1. Vlažne i znojave

Da li ste nekada gledali fudbalsku utakmicu, dva ženska fudbalska kluba? Ko jeste – sve već zna, ko nije – ne zna šta je propustio! Zamislite 22 devojke kako trče za loptom. Lepi potezi i oštri startovi, trčanje i uklizavanja. Telo im se sija, kako tokom igre, tako i na kraju meča! Da li ste nekada videli lepu fudbalerku kako briše znoj sa čela? Savršen pogled! Recite ko od vas ne bi hteo jednu takvu?

2. Timska igra

Fudbal je timski sport i fudbalerke su od malih nogu primorane na timsku igru!  Da li to utiče na njihovo ponašanje u vezi? Tačno je da osim vas ima još par saigračica, ali ne zaboravite da ste vi jedini „IGRAČ“ u njenom timu! Ako vi pak niste timski igrač, ne zaboravite da preko nje uvek možete upoznati i njene saigračice!

sati i sati treninga3. Sati i sati treninga

Kondicioni trening, trening snage, trening i trening… Možete da zamislite to telo?! Zgodne i zategnute, zdrave i pune života! Aktivne sportistkinje duže ostaju mlade. Osim toga, pune su energije i nekada je moraju potrošiti i posle treninga, na primer sa vama kod kuće! Zvuči uzbudljivo zar ne? Da ne zaboravimo da redovni treninzi znače i redovno slobodno vreme za vas!

4. Tehnika i taktika

Fudbal je igra u kojoj se dosta pažnje posvećuje tehnici i taktici! Fudbalerke odlično poznaju ova dva pojma. Svaki protivnik zahteva drugačiju taktiku! Zamislite igru “ jedan na jedan“! Na jednoj strani fudbalerka sa 1000 taktika i odličnom tehnikom, a na drugoj vi?! Imali biste nešto protiv?

468575-31

5. One su …

Opet se vraćamo na utakmicu. Ako ste je nekada gledali, jasno vam je o čemu je reč. Prema lopti umeju da budu nežne, ali u žaru borbe umeju da budu jako agresivne i divlje! Ostaje vam samo da ih izazovete i zakažete utakmicu bez pravila i prisustva sudije. Naravno, „jedan na jedan“!

6. Obožavaju svoj posao

Fudbal je najvažnija sporedna stvar na svetu! Neke žene to nikada neće razumeti, a  neki muškarci jedva dobiju slobodnih 90 minuta da odgledaju finale Lige šampiona! Fudbalerkama fudbal nije samo sport. Fudbalerkama je fudbal zabava. One rade ono što žele! One su jednostavne, srećne devojke. Takve devojke vas nikada neće daviti glupostima, a osim finala Lige šampiona bez problema će sa vama odgledati i utakmicu beogradske zone!

one su ...

7. Privlačnije od navijačica pametnije od starleta!

Larisa Rikelme, Stanija Dobrojević… Larisa se raduje, Stanija glumi lepotu. Treba poštovati svačiji ukus, ali… Da li ste nekada videli radost fudbalerki prilikom pobede ili gola? Osmeh i uzvik, skok i zagrljaj! Šta je lepše? Stanija i Larisa ili zagrljaj i osmeh dve prelepe, potpuno prirodne i, dodajmo još recimo, oznojene sportistkinje?

8. Ima ih u celom svetu

Globus nudi hiljade i hiljade fudbalerki. Spremite taktiku, zamislite svoju i zavrtite globus… Prelepa  Azijatkinja, egzotična crnkinja, visoka Šveđanka ili pak crnomanjasta Turkinja! Moj glas ipak ide Srpkinji, ali na vama je da odlučite!

Vremenska prognoza ih ne zanima

9. Vremenska prognoza ih ne zanima

Kiša, sunce, vetar, blato. Njih ne može iznenaditi ni sneg! Fudbalerka je devojka za sve vremenske uslove! Podjednako će vas voleti i na kiši i na snegu. Čuvaće vas od vetra i nikada vas neće ostaviti u blatu!

guza

10. Guze!

Da li je ovde potrebno objašnjenje? Broj 10 i ocena 10! Brazilsku lepoticu, Maurin „na slici“ ćete teško videti na nekom terenu u Srbiji. Ipak, ne zaboravite da niko nema to što Srbija ima! Zamislite svoju fudbalerku i pravac najbliži teren! Vreme je za ljubav! Podrška ovim fantastičnim devojkama širom Srbije je i te kako potrebna! Dođite, podržite i uživajte!

Nenad Pavlović
Prati me na:

Nenad Pavlović

Autor i menadžer at Kafanski selektor
Rođen u Kruševcu, odrastao u okolini Aleksandrovca. U Beogradu završio Srednju tehničku PTT, kao i VISOKU ICT školu. Na Univerzitetu Komenskog u Bratislavi (Slovačka) završio master studije menadžmenta informacionih sistema. Pored studija, dugo godina igrao futsal i fudbal, kako u Beogradu, tako i u Bratislavi. Po struci informatičar, u životu veliki zaljubljenik u fudbal, kafanu i sportsko novinarstvo. Inače jedan od osnivača sajta.
Nenad Pavlović
Prati me na:

Komentari

komentar/a

Nenad Pavlović

Rođen sam u Kruševcu. Inače sam iz okoline Aleksandrovca, u kom sam pohađao osnovnu školu. U Beogradu sam završio Srednju tehničku PTT, kao i VISOKU ICT školu. Magistrirao sam Menadžment informacionih sistema na Univerzitetu Komenski u Bratislavi (Slovačka). Dugo godina sam aktivno igrao fudbal i futsal, i posedujem UEFA C licencu za trenera. Iako sam po struci informatičar, veliki sam zaljubljenik u fudbal, kafanu i sportsko novinarstvo.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *