A, što zna’ ja, a da znam…

leonardo-ga-daje
Foto: MN Press

Ljudi moji je li to moguće? Čudo (ne)viđeno! David je zaustavio Golijata! Ni cela dva dana po završetku derbija, fudbalska Srbija se umirit ne može!
Bila je to neočekivana pobeda kluba koji je koliko juče u ovdašnjim medijima slovilo za „Ekipu iz donjeg dela tabele“! Pobeda kluba čiji su fudbaleri uspeli da pobede ni manje ni više no bivšeg evropskog i svetskog prvaka! Pobeda kluba čiji su fudbaleri uspeli da nadigraju „LEGIJU“ stranaca projektovanu za velika „EVROPSKA“ dela i kadru da fudbalskom Srbijom vlada narednih nekoliko godina.

partizan-derbiSve u svemu uspeh fudbalera Partizana je suvišno komentarisati. Fudbalere Zvezde opet ne treba kriviti. Verovatno će se za ovaj neplaniran poraz iskupiti goleadom ako ne u sledećem, onda u onom tamo kolu. Deo krivice možda ide na dušu raznim komisijama FSS-a. Naime, ne treba zanemariti činjenicu da Crvena zvezda na ovom susretu nije nastupila u najjačem sastavu. Zbog ograničenog broja stranih fudbalera, čovek sa titulom „GROFA“, gospodin Miodrag Božović nije mogao da računa na svog najskupljeg igrača, Pabla Mučea. Fudbaler sa ubedljivo najvećom platom u zemlji Srbiji (nepotvrđena informacija) je uz nešto malo jeftinijeg stamenog štopera sa egzotičnog Gvadelupa, Tomasa Fibela i u par poslednjih kola raspucanog Crnogorca Petra Orlandića ostao van protokola. 

Treba pomenuti i jedan jako zanimljiv komentar jednog navijača Crvene zvezde koji je na derbi doputovao iz dalekog Bitola (Makedonija), „Site si go sakavme na krajot site plačevme“… Vidno potreseni Makedonac nije želeo detaljnije da objašnjava svoj komentar. Ostaje misterija na koga je tačno mislio. Na sam susret, Grofa ili nekog trećeg?  A, što zna’ ja, a da znam…

Nenad Pavlović
Prati me na:

Nenad Pavlović

Autor i menadžer at Kafanski selektor
Rođen u Kruševcu, odrastao u okolini Aleksandrovca. U Beogradu završio Srednju tehničku PTT, kao i VISOKU ICT školu. Na Univerzitetu Komenskog u Bratislavi (Slovačka) završio master studije menadžmenta informacionih sistema. Pored studija, dugo godina igrao futsal i fudbal, kako u Beogradu, tako i u Bratislavi. Po struci informatičar, u životu veliki zaljubljenik u fudbal, kafanu i sportsko novinarstvo. Inače jedan od osnivača sajta.
Nenad Pavlović
Prati me na:

Komentari

komentar/a

Nenad Pavlović

Rođen sam u Kruševcu. Inače sam iz okoline Aleksandrovca, u kom sam pohađao osnovnu školu. U Beogradu sam završio Srednju tehničku PTT, kao i VISOKU ICT školu. Magistrirao sam Menadžment informacionih sistema na Univerzitetu Komenski u Bratislavi (Slovačka). Dugo godina sam aktivno igrao fudbal i futsal, i posedujem UEFA C licencu za trenera. Iako sam po struci informatičar, veliki sam zaljubljenik u fudbal, kafanu i sportsko novinarstvo.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *