Balon Brazil (Palilula)

Arhip d.o.o. balon za mali fudbal Brazil postoji već pet godina. Nalazi se u centru Beograda pored hale Pionir. Balon poseduje teren sa vrhunskom veštačkom travom, nemačke marke Politan (Mega grass). Sve ekipe dobijaju loptu i markere. Mreže su postavljene oko celog terena a martinela je izrađena od punog drveta. Balon ima sopstveni sistem grejanja, svlačionice su sa tuševima i podnim grejanjem. Na spratu, u okviru balona za mali fudbal, nalazi se kafić sa povoljnim klupskim cenama i pogledom na teren. U prijatnoj atmosferi na LCD televizoru možete pratiti sportska dešavanja.

U letnjem periodu ispred balona, u hladovini, postavljena je i bašta. U okviru balona rade dve uspešne škole fudbala: Winer i Viktorija, u kojim treniraju deca uzrasta od 5 do 11 godina. Upis novih članova je u toku. Arhip balon Brazil tokom svih pet godina postojanja organizuje vrhunsku ligu i turnire za decu: Liga malih šampiona i Mini Maxi liga. Uspešno smo organizovali i nekoliko humanitarnih turnira. Pored balona postoji i parking koji se ne plaća a namenjen je posetiocima.

Cene termina:

Od 13 – 17 h……………………….4000 din.
Od 17 – 23 h……………………….5000 din.
Od 23 – 01 h……………………….4000 din.

Nalazimo se u ulici Zdravka Čelara 16, Palilula (kod hale Pionir). Dođite i uverite se u kvalitet usluga i ljubaznost našeg osoblja.

Kontakt: 063/267-600

Centralna mapa
Saobraćaj
Biciklizam
Tranzit
Google MapsPribavite uputstva
Nenad Pavlović
Prati me na:

Nenad Pavlović

Autor i menadžer at Kafanski selektor
Rođen u Kruševcu, odrastao u okolini Aleksandrovca. U Beogradu završio Srednju tehničku PTT, kao i VISOKU ICT školu. Na Univerzitetu Komenskog u Bratislavi (Slovačka) završio master studije menadžmenta informacionih sistema. Pored studija, dugo godina igrao futsal i fudbal, kako u Beogradu, tako i u Bratislavi. Po struci informatičar, u životu veliki zaljubljenik u fudbal, kafanu i sportsko novinarstvo. Inače jedan od osnivača sajta.
Nenad Pavlović
Prati me na:

Komentari

komentar/a

Nenad Pavlović

Rođen sam u Kruševcu. Inače sam iz okoline Aleksandrovca, u kom sam pohađao osnovnu školu. U Beogradu sam završio Srednju tehničku PTT, kao i VISOKU ICT školu. Magistrirao sam Menadžment informacionih sistema na Univerzitetu Komenski u Bratislavi (Slovačka). Dugo godina sam aktivno igrao fudbal i futsal, i posedujem UEFA C licencu za trenera. Iako sam po struci informatičar, veliki sam zaljubljenik u fudbal, kafanu i sportsko novinarstvo.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *