Helnsiki i Čačak!

224812_608526772576128_7384877610773048849_n

Najlepše i najbolje fudbalerke Srbije su protekle nedelje boravile u Finskoj.U glavnom gradu, ove jako fine države, Helsinkiju, naše mlade dame odigrale su tri utakmice kvalifikacija za Evropsko prvenstvo. Srpske dame su igrale odlično, ali ipak sreća nije bila na njihovoj strani. Srpkinje su pobedile Dansku, pretrpele ubedljiv poraz od domaćina (Finske) i nesrećno izgubile od Engleske. Rezultat našeg tima možda i nije baš najsjajniji, ali pred ovim mladim devojkama je budućnost. U njih moramo verovati i rezultat će sam doći.

Za kreaciju igre našeg tima bila je zadužena vedeta čuvene Barselone, Jelena Čanković. Kada je atmosfera  ekipe u pitanju, osim Jelene, vrlo važnu ulogu u procesu pravljenja atmosfere ima i devojka po imenu Tijana Krstić. U pitanju je fudbalerka ŽFK Spartaka iz Subotice i Jelenina bivša saigračica. Osim fudbala, ove dve lepotice imaju još neka zajednička interesovanja, a  jedno od njih je, svakako, muzika. Kada su u pitanju reprezentativna okupljanja, ove dve devojke ne mogu ni da zamisle sebe, a da ne dele sobu! Posle napornih treninga ili utakmica, na red uvek dolazi opuštanje!

Sve naše fudbalerke su jako talentovane i tu činjenicu niko ne osporava. Sve one mnogo, mnogo vole fudbal! Ipak, kada su talenat i ljubav u pitanju, fudbal za njih nije jedina stvar na svetu. Svoju veliku ljubav, ali i ljubav Tijane Krstić, otkriva nam naša najbolja fudbalerka – Jelena Čanković.

Jelena

Slobodno vreme u Finskoj ove dve devojke troše na slušanje muzike. Jelena je naša redovna čitateljka, a u našu redakciju poslala je jedan jako zanimljiv video materijal.

Opis istog, daće nam upravo Jelena. Devojka koja igra kolo je Tijana Krstić, igračica Spartaka i moja bivša klupska saigračica. Nas dve smo cimerke i obe mnogo volimo muziku. Ona je devojka vesele prirode i uživa u muzici i narodnim običajima (što je i normalno, jer je iz Pirota  ). Jedno popodne uz svu tu muziku sa youtuba smo došli do kola Čačak koje ona obožava, a ja ne znam da igram! Molila sam je da mi pokaže korake da bih i ja naučila.  I eto, tako je ona počela da igra. Pošto sam stvarno bila oduševljena njenim umećem, celu priču sam morala da stavim u ovaj mali video klip. Mnogi od vas su imali priliku da gledaju Tijanu kako na terenima igra najvažniju sporednu stvar na svetu, a sada ćete moći da vidite i kako Tijana igra neke druge igre.

Jelena je prepoznala Tijanin talenat. Ukoliko ga prepozna i Jelenin klub, ove dve drugarice čvrsto obećavaju da će se na Nou Kampu osim dobrog fudbala igrati i po koje kolce. Ovako, za sada ostaje da Jelena pokaže šta je od Tijana naučila! Možda će na proslavi titule pred svojim navijačima odigrati baš Tijanin Čačak!

Nenad Pavlović
Prati me na:

Nenad Pavlović

Autor i menadžer at Kafanski selektor
Rođen u Kruševcu, odrastao u okolini Aleksandrovca. U Beogradu završio Srednju tehničku PTT, kao i VISOKU ICT školu. Na Univerzitetu Komenskog u Bratislavi (Slovačka) završio master studije menadžmenta informacionih sistema. Pored studija, dugo godina igrao futsal i fudbal, kako u Beogradu, tako i u Bratislavi. Po struci informatičar, u životu veliki zaljubljenik u fudbal, kafanu i sportsko novinarstvo. Inače jedan od osnivača sajta.
Nenad Pavlović
Prati me na:

Komentari

komentar/a

Nenad Pavlović

Rođen sam u Kruševcu. Inače sam iz okoline Aleksandrovca, u kom sam pohađao osnovnu školu. U Beogradu sam završio Srednju tehničku PTT, kao i VISOKU ICT školu. Magistrirao sam Menadžment informacionih sistema na Univerzitetu Komenski u Bratislavi (Slovačka). Dugo godina sam aktivno igrao fudbal i futsal, i posedujem UEFA C licencu za trenera. Iako sam po struci informatičar, veliki sam zaljubljenik u fudbal, kafanu i sportsko novinarstvo.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *