Da li sudije zaista slučajno greše?

Da li sudije zaista slučajno greše? Kome te greške pomažu, da li nekome odmažu?

Tri pitanja na koje bi navijači Crvene zvezde i Partizana imali milion odgovora. Naravno i jedni i drugi bi morali da budu u pravu. Nema sumnje da su večiti uvek oštećeni! Da li ste se nekada zapitali kako je ostalim klubovima? Ako već Partizan zaslužuje onakav penal protiv Vojvodine jer navodno njegove titule nisu čiste, čime takvo suđenje zaslužuju ostali klubovi?

sloboda

Da li su Sloboda, Rad ili pak Napredak klubovi čiji rezultati nikome nisu važni? Da li će neko objasniti zašto Slobodi iz Užica na Karaburmi nije dosuđen penal! Da li je sudija zaista slučajno pogrešio ili je nešto drugo u pitanju?

OFK Beograd se posle Crvene Zvezde najviše zalagao za promene u FSS. Nije bilo kola posle kog funkcioneri „Romantičara“ nisu imali pritužbe na račun sudijske organizacije i FSS. Žalili su se čak i u ime drugih superligaša. Sudijske greške su uvek i isključivo bile namerne. Suđenje tendenciozno…

Danas, odnosno juče kada je jasno da je sudija oštetio fudbalere Ljubiše Stamenkovića funkcioneri OFK Beograda ostadoše nemi. Nisu izdali saopštenje, a nema najava da će sledeću utakmicu u znak protesta početi sa kašnjenjem od 5 minuta. Za sam kraj pogledajte i video snimak sporne situacije, a da li su „Romantičari“ procenili da je sudija slučajno pogrešio ili su konačno zadovoljni promenama u FSS procenite sami.   

Nenad Pavlović
Prati me na:

Nenad Pavlović

Autor i menadžer at Kafanski selektor
Rođen u Kruševcu, odrastao u okolini Aleksandrovca. U Beogradu završio Srednju tehničku PTT, kao i VISOKU ICT školu. Na Univerzitetu Komenskog u Bratislavi (Slovačka) završio master studije menadžmenta informacionih sistema. Pored studija, dugo godina igrao futsal i fudbal, kako u Beogradu, tako i u Bratislavi. Po struci informatičar, u životu veliki zaljubljenik u fudbal, kafanu i sportsko novinarstvo. Inače jedan od osnivača sajta.
Nenad Pavlović
Prati me na:

Komentari

komentar/a

Nenad Pavlović

Rođen sam u Kruševcu. Inače sam iz okoline Aleksandrovca, u kom sam pohađao osnovnu školu. U Beogradu sam završio Srednju tehničku PTT, kao i VISOKU ICT školu. Magistrirao sam Menadžment informacionih sistema na Univerzitetu Komenski u Bratislavi (Slovačka). Dugo godina sam aktivno igrao fudbal i futsal, i posedujem UEFA C licencu za trenera. Iako sam po struci informatičar, veliki sam zaljubljenik u fudbal, kafanu i sportsko novinarstvo.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *