Danas svi igraju fudbal – POWERED BY Zlatomir Zagorčić!

Koliko smo samo puta ovu frazu čuli od strane naših trenera. Evropska utakmica, najava iste i … Danas svi igraju fudbal.  Da sam bio na nekoj od brojnih konferencija verovatno bih im odmah postavio pitanje. Igrate li vi gospodo danas fudbal?

Pitanje koje nikako ne važi i za gospodina Zlatomira Zagorčića. Fudbalskog naučnika koji je frazu pretvorio u teoremu. Trenera koji je u Torinu protiv Sampdorije prezentovao i odbranio svoj diplomski rad na temu „Kako se igra fudbal“!

Tako se gospodo Nikolići, Milojevići, Gogići i ostali „stručnjaci“ igra fudbal. Napadački svih 90. minuta susreta, pa čak i na gostujućem terenu. Sa puno trčanja! Disciplinovano i organizovano! Sa ostavljanjem srca na terenu. Sa odličnom fizičkom pripremljenošću. Sa željom i voljom! Sa oznojenim dresom! Bez i jednog jedinog trenutka opuštanja. Za navijače koji su uz klub čak i kada su kraj malih ekrana! Za još jedan gol u mreži protivnika! ZA POBEDU!

Nenad Pavlović
Prati me na:

Nenad Pavlović

Autor i menadžer at Kafanski selektor
Rođen u Kruševcu, odrastao u okolini Aleksandrovca. U Beogradu završio Srednju tehničku PTT, kao i VISOKU ICT školu. Na Univerzitetu Komenskog u Bratislavi (Slovačka) završio master studije menadžmenta informacionih sistema. Pored studija, dugo godina igrao futsal i fudbal, kako u Beogradu, tako i u Bratislavi. Po struci informatičar, u životu veliki zaljubljenik u fudbal, kafanu i sportsko novinarstvo. Inače jedan od osnivača sajta.
Nenad Pavlović
Prati me na:

Komentari

komentar/a

Nenad Pavlović

Rođen sam u Kruševcu. Inače sam iz okoline Aleksandrovca, u kom sam pohađao osnovnu školu. U Beogradu sam završio Srednju tehničku PTT, kao i VISOKU ICT školu. Magistrirao sam Menadžment informacionih sistema na Univerzitetu Komenski u Bratislavi (Slovačka). Dugo godina sam aktivno igrao fudbal i futsal, i posedujem UEFA C licencu za trenera. Iako sam po struci informatičar, veliki sam zaljubljenik u fudbal, kafanu i sportsko novinarstvo.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *