Dođi na fudbal, pokaži humanost! Turnir za Trajkoviće!

Pre par dana smo objavili priču o porodici Trajković iz okoline Vranja. Najavili smo akciju i obećali detaljne informacije za istu. Ubrzo po obajvljivanju priče naš tim selektora krenuo je sa pisanjem poziva. Pozvali smo prijatelje, fudbalere, fudbalerke ali i sve ostale sportiste. Pozvali smo ljubitelje fudbala, navijače novinare. Pisali smo nekim velikim kompanijama. Neki nam nisu odgovorili. Neki su najavili dolazak, a za neke ćemo morati još malo da sačekamo.

VRANJE - TRAJKOVICI - Djordje i Slavica sa sinovima

Rekli smo da je grad Vranje oduvek imao dobrih fudbalera te da je Srbija zemlja humanih ljudi, ali za početak krećemo od Brazila. Da ne bude zabune moramo Vam reći da se radi o balonu za fudbal koji se nalazi pored hale Pionir (Beograd). Vlasnik balona je bez razmišljanja pristao da se priključi akciji i prihvatio da njegov balon bude domaćin ove akcije. Dogovorili smo termin utvrdili pravila. Lopta će sa centra krenuti 14.12.2014 godine. tačno u 14h!

Što se tiče igrača sa zadovoljstvom Vam možemo reći da su se našem pozivu za sada odazvale tri fudbalerke, Dve Jelene, gospođica Čanković, odnosno Polić, kao i Anica Plećić. FK Rad, tačnije koordinator omladinske škole Vlada Rakić, odnosno PR Antonije Ahil su potvrdili dolazak, a sa sobom će povesti i nekoliko prvotimaca kluba sa Banjice. Poziv su prihvatili još Marko Pršić, Miloš Josimov, i nekadašnji prvotimac Partizana i nekoliko italijanskih klubova, gospodin Aca Trifunović. Ukoliko im to obaveze dozvole rekoše da će rado odigrati koji minut u Brazilu. Svoju ekipu će imati i predstavnici nekoliko naših medijskih kuća, a njihov tim će nastupiti pod imenom Ringier-KONTAL

Ovih dana se dosta priča o studentima, a Kafanski selekotor je odlučio da u Brazil pozove fudbalsku ekipu VISOKE ICT škole. Budući informatičari i majstori igre na petoparcu su takođe bez razmišljanja prihvatili poziv i najavili žestoku borbu za titulu najhumanije (čitaj najbolje) ekipe ovog turnira.

VRANJE - TRAJKOVICI - s leva,, Lazar, Mladen, Dmnjan i Dimitrije

Iako često umeju da pogreše, sudije su sastavni deo fudbala. Pjerluđi Kolina nije mogao da prihvati naš poziv, ali ga je zato prihvatio Deki Pantelić sa Index radia. Poznati voditelj je dakle spremio kartone, a da li će ih nekome i pokazati videćemo tokom ovih jako zanimljivih utakmica.
U štampariji Proof Beograd izgleda niko ne igra fudbal, ali humanih ljudi i te kako ima. I oni su bez razmišljanja prihvatili naš poziv. Ova štamparija će dakle štampati karte za sve navijače, posmatrače i ostale ljude dobre volje koji dođu da uživaju na ovom humanitarnom turniru. Cena karte je otvorena i svako od vas će na istu sam moći da je upiše. Takođe ćete moći da kupite i neke od prelepih crteža malog Nikole Jovanovića. Sav prilog koji prikupimo naravno ide porodici Trajković. Obezbedili smo im i neke prigodne poklone, a na odgovore nekih kompanija još uvek čekamo. Ne smemo da zaboravimo ni naše prijatelje iz Humanitarnog mosta Frankfurtskih vesti.

Žreb turnira:
Kafanski selektor vs Brazil & Friends
Ringier-KONTALvs Visoka ICT
Pobednici igraju finale, dok će poražene ekipe odmeriti snage i pokušati da osvoje treće mesto.

Sve u svemu, Kafanski selektor, igrači, navijači novinari & YOU, u Balonu Brazil ( Zdravka Čelara 16, prekoputa hale Pionir ). Nedelja 14.12.2014 godine. u 14h. Dođi na fudbal, pokaži humanost!

Nenad Pavlović
Prati me na:

Nenad Pavlović

Autor i menadžer at Kafanski selektor
Rođen u Kruševcu, odrastao u okolini Aleksandrovca. U Beogradu završio Srednju tehničku PTT, kao i VISOKU ICT školu. Na Univerzitetu Komenskog u Bratislavi (Slovačka) završio master studije menadžmenta informacionih sistema. Pored studija, dugo godina igrao futsal i fudbal, kako u Beogradu, tako i u Bratislavi. Po struci informatičar, u životu veliki zaljubljenik u fudbal, kafanu i sportsko novinarstvo. Inače jedan od osnivača sajta.
Nenad Pavlović
Prati me na:

Komentari

komentar/a

Nenad Pavlović

Rođen sam u Kruševcu. Inače sam iz okoline Aleksandrovca, u kom sam pohađao osnovnu školu. U Beogradu sam završio Srednju tehničku PTT, kao i VISOKU ICT školu. Magistrirao sam Menadžment informacionih sistema na Univerzitetu Komenski u Bratislavi (Slovačka). Dugo godina sam aktivno igrao fudbal i futsal, i posedujem UEFA C licencu za trenera. Iako sam po struci informatičar, veliki sam zaljubljenik u fudbal, kafanu i sportsko novinarstvo.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Error: Access Token is not valid or has expired. Feed will not update.
This error message is only visible to WordPress admins

There's an issue with the Instagram Access Token that you are using. Please obtain a new Access Token on the plugin's Settings page.
If you continue to have an issue with your Access Token then please see this FAQ for more information.