Dođite i navijajte za Milanu!

milana-300x195

Ima Srbija dobrih ljudi! To smo dokazali  u našoj humanitarnoj akciji posvećenoj Nikoli Jovanoviću. Ovoga puta, ekipa Kafanskog selektora nije organizator, ali će se pridružiti, odnosno podržati jedan humanitarni turnir. Da smo malo ranije saznali za njega, naša pomoć bi verovatno bila i veća… Ovako, u pitanju je medijska podrška, odnosno apel na naše čitaoce, možda poneku kafanu,  kao i sve druge ljude humanog srca da podrže akciju i pomognu. Potrebno  je samo da dodjete, kupite kartu i uživate u fudbalu. Nije u pitanju običan fudbal, ovoga puta svoje umeće sa loptom pokazaće devojke! Stručni štab Kafanskog selektora je bez imalo razmisljanja odlučio da pošalje i svoju ekipu. Naše devojke će istrčati na teren i zaigrati! Pored naših devojaka, akciji će prisustvovati i pojedini članovi našeg stručnog štaba, naši čitaoci drugari i prijatelji.

Mnogi humani ljudi su već pomogli. Sara Jovanović, Dženan Lončarević, Tropiko bend i Andrej Ilić su snimili pesmu pod nazivom “Molio sam anđele” i posvetili je upravo Milani. Prikupljena su određena sredstva, ali prokletog novca uvek fali!

Ipak, žene mogu sve! Kuvaju, peglaju, pevaju, pa čak i fudbal da igraju, a sve to sa željom da nekom pomognu.  Ovoga puta rešile su da pomognu Milani!

Žene uvek idu na pobedu! Često puta same stižu do cilja! Ipak, ovog puta svakako bi im dobrodošla i pomoć muškaraca. Momci, dodjite na turnir, uživajte u dobrom fudbalu i prelepim fudbalerkama. Pomozite da svi zajedno zabeležimo jednu veliku pobedu i pomognemo MIlani!

Još jednom  da vas podsetimo:

Četvrtak, 26.12.2013. godine u 17h u ustanovi S.C. Voždovac Banjica, ul. Crnotravska br.4. Cena ulaznice je simboličnih 200 dinara. Naše malo Miljani može da bude mnogo!

Možda nije pravi trenutak, ali moramo da se pohvalimo da naš portal beleži posete iz svih delova sveta. Kanada, SAD, Francuska, Španija, Japan, Rusija… Svi naši čitaoci koji  nisu u mogućnosti  da u četvrtak dođu na ovaj turnir svoj doprinos mogu dati i na sledeće načine:

Broj dinarskog računa: 265-0000004011558-26

Broj deviznog računa u zemlji: RS 35265090000000000648

Broj deviznog računa u inostranstvu: RS 35265050000027565780 uz koju je potrebna i SWIFT šifra: RZBSRSBG

Računi su otvoreni u Raiffeisen banci, na ime Milana Miljusević

Nenad Pavlović
Prati me na:

Nenad Pavlović

Autor i menadžer at Kafanski selektor
Rođen u Kruševcu, odrastao u okolini Aleksandrovca. U Beogradu završio Srednju tehničku PTT, kao i VISOKU ICT školu. Na Univerzitetu Komenskog u Bratislavi (Slovačka) završio master studije menadžmenta informacionih sistema. Pored studija, dugo godina igrao futsal i fudbal, kako u Beogradu, tako i u Bratislavi. Po struci informatičar, u životu veliki zaljubljenik u fudbal, kafanu i sportsko novinarstvo. Inače jedan od osnivača sajta.
Nenad Pavlović
Prati me na:

Komentari

komentar/a

Nenad Pavlović

Rođen sam u Kruševcu. Inače sam iz okoline Aleksandrovca, u kom sam pohađao osnovnu školu. U Beogradu sam završio Srednju tehničku PTT, kao i VISOKU ICT školu. Magistrirao sam Menadžment informacionih sistema na Univerzitetu Komenski u Bratislavi (Slovačka). Dugo godina sam aktivno igrao fudbal i futsal, i posedujem UEFA C licencu za trenera. Iako sam po struci informatičar, veliki sam zaljubljenik u fudbal, kafanu i sportsko novinarstvo.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *