Dve bombe u Kruševcu!

milan lane jovanovic_1364545747_670x0Polako ali sigurno bliži se kraj prelaznog roka. U narednih par dana, u Kruševcu bi vrlo lako mogle da eksplodiraju dve bombe! Naime kako prenosi  facebook profil Napretka iz Kruševca, dva bivša reprezentativca Srbije bi vrlo lako mogla da se nađu pod Bagdalom. Reč je o napadaču Milanu Lanetu Jovanoviću i Stefanu Baboviću. Lane Jovanović je već šest meseci slobodan igrač i spreman je da sasluša sve ponude. Za ovog sjajnog fudbalera proteklih dana su interes pokazivali Partizan, Vojvodina i Crvena zvezda. Ipak, nekadašnji fudbaler Vojvodine, Šahtjora, Lokomotive, Standarda, Liverpula i Anderlehta nije bio zadovoljan ponuđenim uslovima, odnosno trenutnim dešavanjima u ova  tri kluba.

Navodno je sportski direktor Čarapana, Vladimir Matijašević, za Laneta spremio ugovor na 6 meseci. Ako obe strane budu zadovoljne saradnjom, ugovor bi se automatski produžio na još 12. Prema nekim najavama, nekadašnji najbolji strelac Belgijske lige za prvih 6 meseci ugovora od Kruševljana bi dobio oko 125 000 evra. Za domaće uslove, ovo je bombastična cifra. Čaršijom kruži priča da su preliminarni razgovori već obavljeni i da je Lane vrlo blizu odluke da prihvati ponudu kluba iz Lazarevog grada! Da li je istina, saznaćemo uskoro.

Kada je Stefan Babović u pitanju, problem je ugovor sa Voždovcem koji je aktivan do kraja sezone. Ipak, u njemu je klauzula po kojoj bi ofanzivni vezista u januaru mogao da promeni klub. Obzirom na to da je među Zmajeve stigao baš na poziv svog zeta i novog trenera Kruševljana, Nenada Lalatovića, eventualna selidba u Kruševac nimalo ne bi začudila! Prema nekim informacijama, nekadašnji reprezentativac Srbije i internacionalac u Francuskoj, Španiji i Holandiji čeka eventualnu dobru ponudu iz inostranstva. A ako do iste ne dođe, selidba u Kruševac je sasvim realna priča.

Dve bombe u Kruševcu! Pitanje je samo da li će i kada eksplodirati?!

 

Nenad Pavlović
Prati me na:

Nenad Pavlović

Autor i menadžer at Kafanski selektor
Rođen u Kruševcu, odrastao u okolini Aleksandrovca. U Beogradu završio Srednju tehničku PTT, kao i VISOKU ICT školu. Na Univerzitetu Komenskog u Bratislavi (Slovačka) završio master studije menadžmenta informacionih sistema. Pored studija, dugo godina igrao futsal i fudbal, kako u Beogradu, tako i u Bratislavi. Po struci informatičar, u životu veliki zaljubljenik u fudbal, kafanu i sportsko novinarstvo. Inače jedan od osnivača sajta.
Nenad Pavlović
Prati me na:

Komentari

komentar/a

Nenad Pavlović

Rođen sam u Kruševcu. Inače sam iz okoline Aleksandrovca, u kom sam pohađao osnovnu školu. U Beogradu sam završio Srednju tehničku PTT, kao i VISOKU ICT školu. Magistrirao sam Menadžment informacionih sistema na Univerzitetu Komenski u Bratislavi (Slovačka). Dugo godina sam aktivno igrao fudbal i futsal, i posedujem UEFA C licencu za trenera. Iako sam po struci informatičar, veliki sam zaljubljenik u fudbal, kafanu i sportsko novinarstvo.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *