Ekskluzivno – Partizan želi Lačnog!

Ekskluzivno – Partizan želi Lačnog!

Ekskluzivno - Partizan želi Lačnog!Danas je spuštena zavesa na jesenji deo Jelen superlige. Partizan je jesenji prvak, a Zvezda mu opasno diše za vratom. Čelni ljudi kluba iz Humske su i na današnjoj utakmici primetili da im manjkaju napadači. Rešenje za ovu poziciju kako stvari stoje, potražiće u inostranstvu. Kako saznajemo iz dobro obaveštenih izvora u Bratislavi, beogradski Partizan želi 25-togodišnjeg napadača Ružomberka iz istoimenog grada na severu Slovačke. U pitanju je momak po imenu Miloš Lačni (Milos Lacny), najbolji strelac slovačke Korgon lige. Napadač koji je prošao sve mlađe kategorije Slovačke reprezentacije posle početka u matičnom i sadašnjem klubu Ružomberku, 2010. godine je potpisao ugovor sa Spartom iz Praga. Usledio je potom poziv iz Škotske od velikog Seltika. Do dogovora na relaciji klubova nije došlo, pa je perspektivni napadač završio na pozajmici u Dandi junajtedu. Posle avanture u Škotskoj usledio je povratak u Slovačku. Sa Slovanom i našim Markom Milinkovićem 2011. godine igrao je u grupnoj fazi Lige Evrope. Posle Bratislave opet se vratio u Prag. Kako mu tamo nije išlo baš najbolje, na početku ove sezone usledio je povratak u matični Ružomberok. Odlične igre i 11 golova ove jeseni privukle su pažnju brojnih klubova. Između ostalog i našeg šampiona Partizana. Da stvar bude zanimljivija, pored kluba iz Humske za Slovaka su zagrizli još neki klubovi iz italijanske Serije A, kao i Partizanov dželat u ovim kvalifikacijama, švajcarski Tun.

Kako mediji u Slovačkoj prenose, Lačni je izjavio da mu prija interes šestostrukog srpskog šampiona i da ne bi imao ništa protiv da se preseli u Beograd.

Da li će Miloš umesto Korgon piva na proleće piti naš Jelen, videćemo u narednim danima. Ipak, Miloš je svakako igrač za Partizan. Ako u prilog tome ne idu bogata biografija, odlične igre i golovi, onda prezime svakako odgovara određenim standardima Partizana. Naime, lačni u prevodu sa slovačkog jezika znaši jeftin.

Nenad Pavlović
Prati me na:

Nenad Pavlović

Autor i menadžer at Kafanski selektor
Rođen u Kruševcu, odrastao u okolini Aleksandrovca. U Beogradu završio Srednju tehničku PTT, kao i VISOKU ICT školu. Na Univerzitetu Komenskog u Bratislavi (Slovačka) završio master studije menadžmenta informacionih sistema. Pored studija, dugo godina igrao futsal i fudbal, kako u Beogradu, tako i u Bratislavi. Po struci informatičar, u životu veliki zaljubljenik u fudbal, kafanu i sportsko novinarstvo. Inače jedan od osnivača sajta.
Nenad Pavlović
Prati me na:

Komentari

komentar/a

Nenad Pavlović

Rođen sam u Kruševcu. Inače sam iz okoline Aleksandrovca, u kom sam pohađao osnovnu školu. U Beogradu sam završio Srednju tehničku PTT, kao i VISOKU ICT školu. Magistrirao sam Menadžment informacionih sistema na Univerzitetu Komenski u Bratislavi (Slovačka). Dugo godina sam aktivno igrao fudbal i futsal, i posedujem UEFA C licencu za trenera. Iako sam po struci informatičar, veliki sam zaljubljenik u fudbal, kafanu i sportsko novinarstvo.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *