Fantasy liga Kafanski selektor – pobednik meseca Avgusta Rajko Bošković!

Rajko Bošković zauzeo je drugo mesto na prošlomesečnoj tabeli fantasy lige „Kafanski selektor“ ali je iskoristio to što se prvoplasirani nije javio na vreme i dobio nagradu!

Bio je ljubazan i strpljivo odgovarao na naša pitanja, a mi mu poručujemo da ćemo poslušati njegove savete i da se nadamo da ćemo sledeći put ragovarati za kafanskim stolom.

1.Otkud ti u ligi Kafanski Selektor?
-Facebook stranicu „Kafanski selektor“ pratim duži vremenski period, i kada sam video vaš post pred početak sezone u kome ste napisali da liga kreće i da su svi dobrodošli, odlučio sam da se oprobam sa ostalim „selektorima“. 🙂 Učestvujem u još nekoliko liga, uglavnom sa drugarima igram, pa ko bude poslednji, na kraju sezone se oduži u vidu nekog paprikaša i slično. 😀 U avgustu je krenulo dobro, septembar je, bar za sada, za zaborav. Vajld karta je spremna, neke igrače ne mogu više da trpim.


2.Iskustvo u igranju Fantasy-a? Samo Premier league ili još nešto?
-„FPL“ igram poslednje 3-4 godine, tako da, može se reći da nemam neko baš preterano iskustvo. Igrao sam još EURO fantasy prošle godine i pre toga fantasy za SP. Imam nekoliko poznanika koji su fanatici, igraju i NFL, košarku… To su planovi, statistike, praćenje forme… Ozbiljan posao. 🙂 Ja se za sada držim samo fudbala.
3.Omiljeni klub i igrač Premier league?
-Omiljeni klub je Liverpul, naravno. A što se igrača tiče Džerardovim odlaskom u penziju, konkurs je otvoren i dalje… Ha-ha. 🙂 Ali, hajde da kažem da je moj Top 5 u PL trenutno Coutinho, Mane, Willian, Eriksen i Morata.

4.Taktika u fantaziju? Formacija, napad ili odbrana?
-Obično preskočim izmenu, tako da u sledećem kolu imam dva free transfera, pa da mogu više da kombinujem. Retko kad se odlučujem da odem u minus. I na klupi su mi, iz tog razloga igrači koji igraju, a ne oni koji su u timovima samo da popune broj, tj. oni koji su recimo 25. igrači svog tima, pa retko kad dobiju priliku. Uglavnom igram formaciju 3-4-3, ipak se više uzdam u napadački fudbal, glupo je gledati utakmicu i i navikati da bude 0:0, zar ne?

5.Oceni generalno Kafanskog Selektora, pohvale i primedbe? Tvoji predlozi za unapređenje stranice?
-Dobri ste, pratim vas, ima svakako prostora za napredak, ne znam koliko vas radi na stranici, koliko imate vremena da se detaljnije i ozbiljnije posvetite unapređenju kvaliteta, ali imam nekoliko predloga:
– Stranica se zove „Kafanski selektor“ pa u skladu sa nazivom predlažem da sednete u neku od kafana i porazgovarate sa ljudima iz sveta fudbala. Neka uopštena priča, a može i na određenu temu, ili razgovor s povodom, kako god. Neka vam to bude praksa, recimo dva puta mesečno, npr. 1. i 15. u mesecu. Karirani stoljnjak, piksla, domaća kafa, i razgovori u nedogled.
– Takođe, više pažnje obratite na istoriju, neka vrsta vremeplova, ljudi vole da se prisećaju, nekadašnjih uspeha, dobrih fudbalera, ekipa… Ovo bi moglo pasti pod naslov „Gde su, šta rade?“, ili „Na današnji dan“, i slično.
– Možda predlozi za klađenje, svakog petka, sa analizama, formom, tradicijom, trenutnim igračkim kadrom (kazne, povrede…) Pomozite ljudima da poprave kućni budžet. 🙂
U svakom slučaju, nastaviću da vas pratim i da se borim sa ostalim selektorima. „Ćeraćemo se još“ 🙂 Želim vam da potrajete, a ako vam zatreba pomoć… Vičite, tu sam. 🙂

Komentari

komentar/a

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *