FSS i Jelen pivo ponovo zajedno!

Fudbalski savez Srbije i Apatinska pivara potpisali su trogodišnji ugovor o saradnji. Ugovor su potpisali Slaviša Kokeza, predsednik Fudbalskog saveza Srbije i Vladimir Novaković, generalni direktor Apatinske pivare.

Veliko mi je zadovoljstvo što ćemo biti podrška našoj fudbalskoj reprezentaciji na predstojećem Svetskom prvenstvu u Rusiji, kao i tokom naredne tri godine. Za nas je ova saradnja dugoročan projekat ulaganja u razvoj srpskog fudbala. Siguran sam da će navijači širom Srbije biti motivisani porukom „Samo snažno“ i da će sa velikim zadovoljstvom bodriti reprezentaciju na Mundijalu“ – rekao je Vladimir Novaković, generalni direktor Apatinske pivare.

Srbija u novom dresu na Mundijalu!

Čast mi je i zadovoljstvo da smo u mogućnosti da kao FS Srbije potpišemo višegodišnji ugovor sa tako uglednom i velikom kompanijom kao što je Apatinska pivara. Prethodnih godina Apatinska pivara je bila sponzor FSS kao i domaće Superlige. I tada je saradnja bila na visokom nivou, tako da verujem da su pred nama uspešne godine i da će novim ugovorom predstojeća saradnja biti na još većem nivou. Apatinska pivara je takođe bila aktivna u pomaganju fudbala u nižim rangovima, futsala, a s obzirom na to da su pred nama takmičenja poput Svetskog prvenstva u Rusiji, pa Lige nacija, onda i kvalifikacija za Evropsko prvenstvo imamo mnogo argumenata da je ugovor potpisan na obostrano zadovoljstvo. Još jednom hvala Apatinskoj pivari na saradnji i svima koji su danas došli kako bi ispratili ovaj događaj“ – rekao je Slaviša Kokeza, predsednik Fudbalskog saveza Srbije.

Milan Petković
Milan Petković

Latest posts by Milan Petković (see all)

Komentari

komentar/a

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *