Fudbal – za majstore jednostavna igra

Fudbal - za majstore jednostavna igra

Kike Flores,  Mohamed bin Zajed, Asamoa Gijan,  Mičel Bastos… Pitate se otkud oni ovde? Mnogi navijači Crvene zvezde, verovatno, ovu četvorku vide kao svoju kombinaciju za spas. Grobari bi se, verovatno, uplašili od kombinacije ovih imena… Hajde da odmah spustimo loptu! Nije u pitanju nikakav uspeh naših političara! Ne radi se o privatizaciji, novom treneru i novim napadačima kluba iz Ljutice Bogdana. Reč je o četvorci kluba po imenu Al Ain iz UAE.  Šeik je, kako i priliči, vlasnik i predsednik, Flores trener, a Bastos i Gijan udarne igle  ovog kluba.

Pitate se zašto ih pominjem kada nemaju nikakve veze sa Srbijom? Selektor Boža u filmu „Montevideo, Bog te video“ pita Milutinca i družinu: „Jeste li vi razmišljali kako je fudbal jednostavna igra kada ga igraju majstori“? Slučajno sam na internetu video jedan klip, setio se Božine rečenice, i ostao bez reči. Ipak odlučio sam da Vama napišem ovaj mali tekst. Akcija je trajala svega 45 sekundi. Svaki igrač, uključujući i golmana Al Aina, je dodirnuo loptu. Jusufu Ahmedu je ostalo samo da loptu gurne u mrežu nemoćnog golmana protivničke ekipe. Video klip pogledajte ovde,  a ako ne ostanete bez reči, pišite u komentarima!

Nenad Pavlović
Prati me na:

Nenad Pavlović

Autor i menadžer at Kafanski selektor
Rođen u Kruševcu, odrastao u okolini Aleksandrovca. U Beogradu završio Srednju tehničku PTT, kao i VISOKU ICT školu. Na Univerzitetu Komenskog u Bratislavi (Slovačka) završio master studije menadžmenta informacionih sistema. Pored studija, dugo godina igrao futsal i fudbal, kako u Beogradu, tako i u Bratislavi. Po struci informatičar, u životu veliki zaljubljenik u fudbal, kafanu i sportsko novinarstvo. Inače jedan od osnivača sajta.
Nenad Pavlović
Prati me na:

Komentari

komentar/a

Nenad Pavlović

Rođen sam u Kruševcu. Inače sam iz okoline Aleksandrovca, u kom sam pohađao osnovnu školu. U Beogradu sam završio Srednju tehničku PTT, kao i VISOKU ICT školu. Magistrirao sam Menadžment informacionih sistema na Univerzitetu Komenski u Bratislavi (Slovačka). Dugo godina sam aktivno igrao fudbal i futsal, i posedujem UEFA C licencu za trenera. Iako sam po struci informatičar, veliki sam zaljubljenik u fudbal, kafanu i sportsko novinarstvo.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *