Građevinarke proslavile prvi rođendan!

Protekla subota je na Banjici protekla u saljvljeničkoj atmosferi. Nisu „Građevinari“ slavili bod osvojen protiv Javora, ali su „Građevinarke“ proslavlile svoj prvi rođendan. Lepo organizovana i do najsitnijih detalja isplanirana proslava upriličena je na samom stadionu Kralj Petar I, tačnije u restoranu Rad. Pored „nejlepših u gradu“ proslavi su prisustvovali i najviši funkcioneri, te brojni prijatelji kluba iz Crnotravske ulice. Skupu je prisustvovao i veliki broj novinara, a svim gostima u ime kluba obratila se i Jelena Polić, osnivač, potpredsenik i kapiten ŽFK Rad-a.

12309827_1054613707906802_6038878758904702411_o_1
Slika: ŽFK Rad

 – Zadovoljna sam onim što smo ostvarili u prvoj godini postojanja, ostavili smo upečatljiv trag, što nam je i bio cilj. Za ŽFK Rad su svi čuli, slogan “Najlepše u gradu treniraju u Radu” pokazao se kao pun pogodak. Plan je da nastavimo istim tempom, a ovom prilikom bih se zahvalila Željku Mijoviću koji nam je uz zaposlene iz omladinske škole bio najveća podrška u dosadašnjem periodu.

Ambicije kluba su jasne, ne želimo da radimo ubrzano, već korak po korak. Naš osnovni cilj je da aminiramo što više devojčica da zavole ovaj sport i da ga igraju iz zadovoljstva, rekla je prisutnima kapiten ŽFK Rad Jelena Polić.

Devojčice, devojke žene, pravac Banjica, jer  „najlepše u gradu“, treniraju u Radu! Ako ne verujete, pogledajte njihov promo spot.

Nenad Pavlović
Prati me na:

Nenad Pavlović

Autor i menadžer at Kafanski selektor
Rođen u Kruševcu, odrastao u okolini Aleksandrovca. U Beogradu završio Srednju tehničku PTT, kao i VISOKU ICT školu. Na Univerzitetu Komenskog u Bratislavi (Slovačka) završio master studije menadžmenta informacionih sistema. Pored studija, dugo godina igrao futsal i fudbal, kako u Beogradu, tako i u Bratislavi. Po struci informatičar, u životu veliki zaljubljenik u fudbal, kafanu i sportsko novinarstvo. Inače jedan od osnivača sajta.
Nenad Pavlović
Prati me na:

Komentari

komentar/a

Nenad Pavlović

Rođen sam u Kruševcu. Inače sam iz okoline Aleksandrovca, u kom sam pohađao osnovnu školu. U Beogradu sam završio Srednju tehničku PTT, kao i VISOKU ICT školu. Magistrirao sam Menadžment informacionih sistema na Univerzitetu Komenski u Bratislavi (Slovačka). Dugo godina sam aktivno igrao fudbal i futsal, i posedujem UEFA C licencu za trenera. Iako sam po struci informatičar, veliki sam zaljubljenik u fudbal, kafanu i sportsko novinarstvo.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Error: Access Token is not valid or has expired. Feed will not update.
This error message is only visible to WordPress admins

There's an issue with the Instagram Access Token that you are using. Please obtain a new Access Token on the plugin's Settings page.
If you continue to have an issue with your Access Token then please see this FAQ for more information.