Građevinarke proslavile prvi rođendan!

Protekla subota je na Banjici protekla u saljvljeničkoj atmosferi. Nisu „Građevinari“ slavili bod osvojen protiv Javora, ali su „Građevinarke“ proslavlile svoj prvi rođendan. Lepo organizovana i do najsitnijih detalja isplanirana proslava upriličena je na samom stadionu Kralj Petar I, tačnije u restoranu Rad. Pored „nejlepših u gradu“ proslavi su prisustvovali i najviši funkcioneri, te brojni prijatelji kluba iz Crnotravske ulice. Skupu je prisustvovao i veliki broj novinara, a svim gostima u ime kluba obratila se i Jelena Polić, osnivač, potpredsenik i kapiten ŽFK Rad-a.

12309827_1054613707906802_6038878758904702411_o_1
Slika: ŽFK Rad

 – Zadovoljna sam onim što smo ostvarili u prvoj godini postojanja, ostavili smo upečatljiv trag, što nam je i bio cilj. Za ŽFK Rad su svi čuli, slogan “Najlepše u gradu treniraju u Radu” pokazao se kao pun pogodak. Plan je da nastavimo istim tempom, a ovom prilikom bih se zahvalila Željku Mijoviću koji nam je uz zaposlene iz omladinske škole bio najveća podrška u dosadašnjem periodu.

Ambicije kluba su jasne, ne želimo da radimo ubrzano, već korak po korak. Naš osnovni cilj je da aminiramo što više devojčica da zavole ovaj sport i da ga igraju iz zadovoljstva, rekla je prisutnima kapiten ŽFK Rad Jelena Polić.

Devojčice, devojke žene, pravac Banjica, jer  „najlepše u gradu“, treniraju u Radu! Ako ne verujete, pogledajte njihov promo spot.

Nenad Pavlović
Prati me na:

Nenad Pavlović

Autor i menadžer at Kafanski selektor
Rođen u Kruševcu, odrastao u okolini Aleksandrovca. U Beogradu završio Srednju tehničku PTT, kao i VISOKU ICT školu. Na Univerzitetu Komenskog u Bratislavi (Slovačka) završio master studije menadžmenta informacionih sistema. Pored studija, dugo godina igrao futsal i fudbal, kako u Beogradu, tako i u Bratislavi. Po struci informatičar, u životu veliki zaljubljenik u fudbal, kafanu i sportsko novinarstvo. Inače jedan od osnivača sajta.
Nenad Pavlović
Prati me na:

Komentari

komentar/a

Nenad Pavlović

Rođen sam u Kruševcu. Inače sam iz okoline Aleksandrovca, u kom sam pohađao osnovnu školu. U Beogradu sam završio Srednju tehničku PTT, kao i VISOKU ICT školu. Magistrirao sam Menadžment informacionih sistema na Univerzitetu Komenski u Bratislavi (Slovačka). Dugo godina sam aktivno igrao fudbal i futsal, i posedujem UEFA C licencu za trenera. Iako sam po struci informatičar, veliki sam zaljubljenik u fudbal, kafanu i sportsko novinarstvo.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *