Grizman od leta u Barsi!

Da li je na pragu prva letnja „bomba“?

Barselona, Atletiko i Grizman postigli su dogovor. Katalonski „Sport“ donosi ekskluzvnu vest da će Francuz naredne sezone igrati u Barseloni, pošto se dogovorio sa Kataloncima.

„Sport“ tvrdi da Atletiko neće praviti problem Grizmanu, pošto mu je predsednik Hil Marin obećao da će ga pustiti  kada je prošlog leta potpisao novi ugovor sa kratkoročnom klauzulom od 200 miliona evra, kako ga niko ne bi odveo tokom zabrane dovođenja novih fudbalera, koju je FIFA izrekla Atletiku.

Sada je ta klauzula ponovo vraćena na 100 miliona, a to svakako nije novac koji Barsa ne može da plati. Kako igrač želi samo u Kataloniju, sve kockice su se složile pa će Grizman od leta zadužiti opremu Barselone.

Transfer će biti realizovan tokom Mundijala u Rusiji, pošto prelazni rok kreće 1. jula, a 14. počinje Svetsko prvenstvo.

Da li će Barselona formirati navalu od koje će definitivno strepeti sve odbrane, kako Španije, tako Evrope i sveta? Zamislite samo, Mesi, Suarez, Grizman i Kutinjo! A gde je tu mesto za Dembelea, koji je plaćen sa bonusima oko 150 miliona evra.

Ko će tu na klupu?

Komentari

komentar/a

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *