Kafana Staro drvce

Staro drvce predstavlja kultnu beogradsku kafanu, čiji nastanak datira još iz davne 1945 godine. Kao takva naša kafana predstavlja mesto u koje su uzidane decenije boemskog života. Spajajući bogatu tradiciju sa modernim duhom i potrebama savremenog pristupa ugostiteljstvu, kafana Staro drvce predstavlja pravu pravcatu instituciju i čvrst zakon u odbrani onoga što se u narodu naziva druga kuća. Na našim stolovima možete naći prave kafanske karirane stoljnake. U našem meniju neverovatno niske cene pića, a u Vašoj kafani nezaboravan nočni provod do ranih jutarnjih sati. Svake večeri muzika uživo, uz specijalnog gosta iznenađena (estradni pevači ).

Ukoliko ste ljubitelj dobre kapljice a pritom ste došli automobilom, ne brinite! Kafana Staro drvce ima rešenje i za taj problem.  U našem širokom asortimanu nudimo Vam i specijalnu uslugu „vozač za alkoholisane goste“. Naš vozač će svoj mini moped spakovati u Vaš gepek i odvesti Vas na kućnu ili pak neku drugu adresu. Bezbednost naših gostiju, kao i bezbednost svih učesnika u saobraćaju su nam na prvom mestu. Dođite, opustite se i bezbedno se vratite kući!

Kafana Staro drvce

Kontakt: 061/141 5 998  069/141 5 998

Web site: Staro Drvce 

Facebook: Staro Drvce

Loading
Centralna mapa
Saobraćaj
Biciklizam
Tranzit
Google MapsPribavite uputstva
Nenad Pavlović
Prati me na:

Nenad Pavlović

Autor i menadžer at Kafanski selektor
Rođen u Kruševcu, odrastao u okolini Aleksandrovca. U Beogradu završio Srednju tehničku PTT, kao i VISOKU ICT školu. Na Univerzitetu Komenskog u Bratislavi (Slovačka) završio master studije menadžmenta informacionih sistema. Pored studija, dugo godina igrao futsal i fudbal, kako u Beogradu, tako i u Bratislavi. Po struci informatičar, u životu veliki zaljubljenik u fudbal, kafanu i sportsko novinarstvo. Inače jedan od osnivača sajta.
Nenad Pavlović
Prati me na:

Komentari

komentar/a

Nenad Pavlović

Rođen sam u Kruševcu. Inače sam iz okoline Aleksandrovca, u kom sam pohađao osnovnu školu. U Beogradu sam završio Srednju tehničku PTT, kao i VISOKU ICT školu. Magistrirao sam Menadžment informacionih sistema na Univerzitetu Komenski u Bratislavi (Slovačka). Dugo godina sam aktivno igrao fudbal i futsal, i posedujem UEFA C licencu za trenera. Iako sam po struci informatičar, veliki sam zaljubljenik u fudbal, kafanu i sportsko novinarstvo.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *