Kafana Staro drvce

Staro drvce predstavlja kultnu beogradsku kafanu, čiji nastanak datira još iz davne 1945 godine. Kao takva naša kafana predstavlja mesto u koje su uzidane decenije boemskog života. Spajajući bogatu tradiciju sa modernim duhom i potrebama savremenog pristupa ugostiteljstvu, kafana Staro drvce predstavlja pravu pravcatu instituciju i čvrst zakon u odbrani onoga što se u narodu naziva druga kuća. Na našim stolovima možete naći prave kafanske karirane stoljnake. U našem meniju neverovatno niske cene pića, a u Vašoj kafani nezaboravan nočni provod do ranih jutarnjih sati. Svake večeri muzika uživo, uz specijalnog gosta iznenađena (estradni pevači ).

Ukoliko ste ljubitelj dobre kapljice a pritom ste došli automobilom, ne brinite! Kafana Staro drvce ima rešenje i za taj problem.  U našem širokom asortimanu nudimo Vam i specijalnu uslugu „vozač za alkoholisane goste“. Naš vozač će svoj mini moped spakovati u Vaš gepek i odvesti Vas na kućnu ili pak neku drugu adresu. Bezbednost naših gostiju, kao i bezbednost svih učesnika u saobraćaju su nam na prvom mestu. Dođite, opustite se i bezbedno se vratite kući!

Kafana Staro drvce

Kontakt: 061/141 5 998  069/141 5 998

Web site: Staro Drvce 

Facebook: Staro Drvce

Centralna mapa
Saobraćaj
Biciklizam
Tranzit
Google MapsPribavite uputstva
Nenad Pavlović
Prati me na:

Nenad Pavlović

Autor i menadžer at Kafanski selektor
Rođen u Kruševcu, odrastao u okolini Aleksandrovca. U Beogradu završio Srednju tehničku PTT, kao i VISOKU ICT školu. Na Univerzitetu Komenskog u Bratislavi (Slovačka) završio master studije menadžmenta informacionih sistema. Pored studija, dugo godina igrao futsal i fudbal, kako u Beogradu, tako i u Bratislavi. Po struci informatičar, u životu veliki zaljubljenik u fudbal, kafanu i sportsko novinarstvo. Inače jedan od osnivača sajta.
Nenad Pavlović
Prati me na:

Komentari

komentar/a

Nenad Pavlović

Rođen sam u Kruševcu. Inače sam iz okoline Aleksandrovca, u kom sam pohađao osnovnu školu. U Beogradu sam završio Srednju tehničku PTT, kao i VISOKU ICT školu. Magistrirao sam Menadžment informacionih sistema na Univerzitetu Komenski u Bratislavi (Slovačka). Dugo godina sam aktivno igrao fudbal i futsal, i posedujem UEFA C licencu za trenera. Iako sam po struci informatičar, veliki sam zaljubljenik u fudbal, kafanu i sportsko novinarstvo.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Error: Access Token is not valid or has expired. Feed will not update.
This error message is only visible to WordPress admins

There's an issue with the Instagram Access Token that you are using. Please obtain a new Access Token on the plugin's Settings page.
If you continue to have an issue with your Access Token then please see this FAQ for more information.