Kafanski selektori i prijatelji igraju fudbal za porodicu Stojković!

Humanitarne akcije postale su tradicija našeg portala. Već petu godinu zaredom „Kafanski selektor“ zajedno sa prijateljima iz sveta sporta i svim ljudima dobre volje pomažu onima koji se nalaze u teškim životnim situacijama. Nova akcija biće organizovana u subotu 23. decembra 2017. od 11 do 13 časova u Beogradu – balon „Brazil“ (Zdravka Čelara 16, kod hale „Pionir“).

Ovog puta fudbal će se igrati za petočlanu porodicu Stojković iz Kovilja koja je ove jeseni ostala bez krova nad glavom. Dom Stojkovića izgoreo je u požaru, a samo je puka sreća spasila Teodoru Stojković i njene tri ćerke koje su u tom trenutku bile u kući. Svega pet minuta bilo je dovoljno da plamen proguta sve ono što su Stojkovići stekli teškom mukom. Zima je uveliko došla, a u trenutku kada su napustili kuću na sebi su imali samo nešto odeće.

Dom Stojkovića posle požara

„Nakon ovog požara, ostalo nam je samo ono što smo tog dana imali na sebi od garderobe. Primila nas je familija u svoj dom, prijatelji su uspeli da nabave garderobu i druge potrepštine za prvu pomoć… Morali smo da podignemo kredit na pet godina da bismo uopšte dobili ovu kuću, a sada ćemo je otplaćivati – iako je potpuno izgorela“, rekao je neposredno posle nemilog događaja Velimir Stojković za portal 021.

Na turniru će snage odmeriti nekoliko ekipa: Kafanski selektor, ekipa poznatih fudbalera, ekipa poznatih fudbalerki i ŽFK Rad.

Svi koji vole fudbal i žele da pomognu porodici Stojković su dobrodošli. Cena karte je otvorena (minimum 100 dinara) i sav prihod od prodaje namenjen je Velimiru, Teodori i njihovim ćerkama. Vreme praznika je doba kada pomažemo jedni drugima, a naše malo nekome mnogo znači! Dođite na turnir da se upoznamo, družimo, igramo fudbal i pomognemo porodici Stojković!

Svi koji žele da se uključe u akciju i učestvuju na turniru mogu da se jave novinarima našeg portala putem fb stranice KAFANSKI SELEKTOR.

Ukoliko neko nije u mogućnosti da prisustvuje, sredstva za pomoć može uplatiti na tekući račun: 275-0016118240766-68, za Velimira Stojkovića
Broj telefona Velimira Stojkovića: 061/630-85-78

Jovana Kožlović

Jovana Kožlović

Rođena u malom mestu u Hrvatskoj, odrasla i živi u Srpskoj Atini - Novom Sadu. Po zanimanju diplomirani istoričar, zaljubljena u sport, novinarstvo, književnost i crveno-bele boje.
"Za mene je sport filozofija života, a fudbal i kafana dve stvari koje ne idu jedna bez druge."
Jovana Kožlović

Komentari

komentar/a

Jovana Kožlović

Rođena u malom mestu u Hrvatskoj, odrasla i živi u Srpskoj Atini - Novom Sadu. Po zanimanju diplomirani istoričar, zaljubljena u sport, novinarstvo, književnost i crveno-bele boje. "Za mene je sport filozofija života, a fudbal i kafana dve stvari koje ne idu jedna bez druge."

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *