Kec u Nišu, kec u Čačku, na derbiju…

Veliki je izazov pred Zoranom Milinkovićem. Ako izgubi komšije će mu pobeći na celih osam koraka. Bila bi to najtoplija Zvezdina jesen u poslednjih nekioliko godina. Što se Humske i Partizana tiče… I pored debelog minusa, Milinkoviću bi u slučaju poraza, pa čak i remija bilo izuzetno vruće. Stiče se utisak da je Grof Božović trenutno u hladovini. Sigurno želi pobedu, ali svakako će Ibanjezu kao prioritet postaviti čuvanje Andrije Živkovića, a ne pritisak na Vulićevića. Kristalno jasno, ciljamo na mali broj golova. Šaponjić ili  Jović, Oumaru ili Plavšić…

 Foto: Srdjan Stevanovic/Starsportphoto©
Foto: Srdjan Stevanovic/Starsportphoto©

DarijaU Nišu nas očekuje sudar dva odlična protivnika. Dva jaka tima, dva odlična trenera.  I jedan i drugi vole da igraju fudbal. I jedan i drugi imaju nekoliko odličnih igrača na raspolaganju. I jedan i drugi imaju šanse za pobedu, ali malo veće dajemo Milanu Rastavcu.

Mnogi su letos videli Nenada Lalatovića kao naslednika Milorada Kosanovića. Pričalo se, šuškalo, očekivalo… Ipak odličan mladi stručnjak otišao je put Čačka, a sutra će kao domaćin dočekati upravo ekipu Novog Pazara. Borac igra lep fudbal ove sezone. Lalatović kao i uvek pored lepote insistira na pobedi. Pazarci se sigurno neće predati Čačanima. Imaju novog trenera, žele pobedu, ali… Veće šanse dajemo domaćinu.

Javor je odlično počeo sezonu i trenutno je u samom vrhu tabele. Fudbaleri iz Ivanjice svakako žele da tamo i ostanu. Voždovac se tu ipak puno pita. Očekuje se otvorena utakmica sa puno prilika i na jednoj i na drugoj strani. Zbog većeg procenta realizacije, naš glas ide Javoru.

Nenad Pavlović
Prati me na:

Nenad Pavlović

Autor i menadžer at Kafanski selektor
Rođen u Kruševcu, odrastao u okolini Aleksandrovca. U Beogradu završio Srednju tehničku PTT, kao i VISOKU ICT školu. Na Univerzitetu Komenskog u Bratislavi (Slovačka) završio master studije menadžmenta informacionih sistema. Pored studija, dugo godina igrao futsal i fudbal, kako u Beogradu, tako i u Bratislavi. Po struci informatičar, u životu veliki zaljubljenik u fudbal, kafanu i sportsko novinarstvo. Inače jedan od osnivača sajta.
Nenad Pavlović
Prati me na:

Komentari

komentar/a

Nenad Pavlović

Rođen sam u Kruševcu. Inače sam iz okoline Aleksandrovca, u kom sam pohađao osnovnu školu. U Beogradu sam završio Srednju tehničku PTT, kao i VISOKU ICT školu. Magistrirao sam Menadžment informacionih sistema na Univerzitetu Komenski u Bratislavi (Slovačka). Dugo godina sam aktivno igrao fudbal i futsal, i posedujem UEFA C licencu za trenera. Iako sam po struci informatičar, veliki sam zaljubljenik u fudbal, kafanu i sportsko novinarstvo.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *