Lemi je Čerčil!!!

E, samo me još na tetovažu nisu stvili...
E, samo me još na tetovažu nisu stvili…

Sastavljanje dobre ekipe u Srbiji je kao traženje stana po Beogradu. Taman pomisliš da si našao dobro i jeftino pojačanje, kad se ispostavi da se ono ne uklopi. Bilo je slučajeva, i tek će ih biti.

Kako sam prošli put hvalio Ninkovića usled dobrotvornog rada i peckao Nenada, strašno sam se ugrizao za prste kojima sam pisao te redove kada se Nine povredio. Srećom, nije ništa ozbiljno, ali… Meni se čini da ću zbog malera da prestanem sa prozivkama… A nije da nisam mogao.

Što se tiče moje Zvezde, vratio bih se na moju analizu pređašnje polusezone. Ostaće mi da se molim za Milijaševo zdrvlje. Nisu me poslušali da mu dovedu zamenu. Ali to je logično. Para se nema. Raduje me Lazovićev povratak. Videlo se da je željan igre. Samo da povrede zaobiđu. Ovakav vezni red sa Mrđom u napadu, možda i bude dovoljno ubojitda nadoknadi kasno dovođenje pojačanja na mesto štopera. A možda će i taj Krneta da nauči da igra fudbal. Ja da sam toliko trenirao i igrao prvoligaške mečeve…

Drulović je izabran za privremenog selektora. Bio je jedan od naših kandidata. Nadam se da će izdržati pritisak, kao što je nekada protiv Slovenije, Benfike, Češke… Ako uspe, odlično! U suprotnom…

Nego, primetio sam da sam u sredu se pogodio u Ligi šampiona. U utorak sam mnogo toga omašio. Upravo mi je Ibrahimović,igrač koga sam spominjao, dokazao da bi njegova arogancija bila opravdana. Leverkuzenu fali iskustva u Evropi. Što se tiče Sitija, mnogi su mislili da će oni da odigraju jak presing. Zato su isti ti bili zapanjeni izborom Kompanija i Demikelisa, iako je drugi bio prilično dobar protiv Čelsija u tim ulogama. Ali Pelegrini se uplašio Barse i povukao. To bi i dalo rezultata da Demikelis nije divljak…

Rekao je Vinston Čerčil da uspešan političar ume da predvidi budućnost, a potom objasni zašto se nije dogodila. Meni politika izgleda, ide od ruke. Nego pusti politiku! Možeš li mi naći neki stan?

Stefan Milošević

Stefan Milošević

Inženjer internet tehnologija, boem i vrhunski organizator. Svoju druželjubivu energiju balansiram zdravim avalskim vazduhom. Volim sve što voli naša roštilj-generacija. Održavam zdravorazumske vibracije u kafani, filozofskim razmišljanjima uz vino.
Stefan Milošević

Latest posts by Stefan Milošević (see all)

Komentari

komentar/a

Stefan Milošević

Inženjer internet tehnologija, boem i vrhunski organizator. Svoju druželjubivu energiju balansiram zdravim avalskim vazduhom. Volim sve što voli naša roštilj-generacija. Održavam zdravorazumske vibracije u kafani, filozofskim razmišljanjima uz vino.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Error: Access Token is not valid or has expired. Feed will not update.
This error message is only visible to WordPress admins

There's an issue with the Instagram Access Token that you are using. Please obtain a new Access Token on the plugin's Settings page.
If you continue to have an issue with your Access Token then please see this FAQ for more information.