Liga šampiona i „KEC“ na Juve!

Juventus se nalazi na 1. mestu italijanskog prvenstva. Imaju seriju od 3 vezane pobede u prva 3 kola. Apsolutna dominacija na samom početku prvenstva, polako podižu i formu što su pokazali u prethodnom meču u pobedi protiv Sassuola od 3:1. Postigli su ukupno 6 golova, dok su primili 2. Prosek poseda lopte na prethodne 3 utakmice je u proseku 57%, broj šuteva koje upute ka golu je u proseku 18, dok je broj šuteva u okvir gola 6. Broj kornera koje iznude u toku jedne utakmice je u proseku 6. Zbog povreda, za ovaj meč neće konkurisati Claudio Marchisio, Federico Mattiello i Rolando Mandragora.
gonzalo-higuain-serie-a-juventus_3783847
Sevilla se trenutno nalazi na 2. mestu španskog prvenstva. Pred sam start prvenstva su odigrali dvomeč Super Cup-a sa Barcelonom, gde su oba puta izgubili i to rezultatima 0:2 i 3:0. U prva tri kola imaju skor od 2 pobede i 1 nerešenog rezultata. U ovih 5 odigranih mečeva su postigli 8 golova, dok su 10 primili. Posed lopte im je u proseku 67%, brooj šuteva koje upute ka golu je 13, dok je broj šuteva u okvir gola 6. Broj kornera koje iznude je u proseku 6. Igrači koji zbog povreda neće konkurisati za tim su Michael Krohn-Dehli, Benoit Tremoulinas, David Soria i Luciano Vietto.
PRETHODNI MEČEVI
Ova dva tima su u svojoj istoriji odigrali samo 2 međusobna susreta, i to prošle godine u Ligi Šampiona. Juventus je u prvom meču pobedio sa 2:0, dok je Sevilla u drugom meču pobedila sa 1:0.
PREDLOG TIPA: 1

Piše: Stefan Kitanović

Čitaoci i bivši autori

Čitaoci i bivši autori

Naši čitaoci i bivši autori, Darija Amanović, Marijana Raduljević, Stefan Kitanović i Branislav Babin...
Čitaoci i bivši autori

Latest posts by Čitaoci i bivši autori (see all)

Komentari

komentar/a

Čitaoci i bivši autori

Naši čitaoci i bivši autori, Darija Amanović, Marijana Raduljević, Stefan Kitanović i Branislav Babin...

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *