Liga šampiona i „KEC“ na Juve!

Juventus se nalazi na 1. mestu italijanskog prvenstva. Imaju seriju od 3 vezane pobede u prva 3 kola. Apsolutna dominacija na samom početku prvenstva, polako podižu i formu što su pokazali u prethodnom meču u pobedi protiv Sassuola od 3:1. Postigli su ukupno 6 golova, dok su primili 2. Prosek poseda lopte na prethodne 3 utakmice je u proseku 57%, broj šuteva koje upute ka golu je u proseku 18, dok je broj šuteva u okvir gola 6. Broj kornera koje iznude u toku jedne utakmice je u proseku 6. Zbog povreda, za ovaj meč neće konkurisati Claudio Marchisio, Federico Mattiello i Rolando Mandragora.
gonzalo-higuain-serie-a-juventus_3783847
Sevilla se trenutno nalazi na 2. mestu španskog prvenstva. Pred sam start prvenstva su odigrali dvomeč Super Cup-a sa Barcelonom, gde su oba puta izgubili i to rezultatima 0:2 i 3:0. U prva tri kola imaju skor od 2 pobede i 1 nerešenog rezultata. U ovih 5 odigranih mečeva su postigli 8 golova, dok su 10 primili. Posed lopte im je u proseku 67%, brooj šuteva koje upute ka golu je 13, dok je broj šuteva u okvir gola 6. Broj kornera koje iznude je u proseku 6. Igrači koji zbog povreda neće konkurisati za tim su Michael Krohn-Dehli, Benoit Tremoulinas, David Soria i Luciano Vietto.
PRETHODNI MEČEVI
Ova dva tima su u svojoj istoriji odigrali samo 2 međusobna susreta, i to prošle godine u Ligi Šampiona. Juventus je u prvom meču pobedio sa 2:0, dok je Sevilla u drugom meču pobedila sa 1:0.
PREDLOG TIPA: 1

Piše: Stefan Kitanović

Čitaoci i bivši autori

Čitaoci i bivši autori

Naši čitaoci i bivši autori, Darija Amanović, Marijana Raduljević, Stefan Kitanović i Branislav Babin...
Čitaoci i bivši autori

Latest posts by Čitaoci i bivši autori (see all)

Komentari

komentar/a

Čitaoci i bivši autori

Naši čitaoci i bivši autori, Darija Amanović, Marijana Raduljević, Stefan Kitanović i Branislav Babin...

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Error: Access Token is not valid or has expired. Feed will not update.
This error message is only visible to WordPress admins

There's an issue with the Instagram Access Token that you are using. Please obtain a new Access Token on the plugin's Settings page.
If you continue to have an issue with your Access Token then please see this FAQ for more information.