Ljubimac Grobara posetio Humsku i kupio svoju ulaznicu za utakmicu sa Jang Bojsom!

Nekadašnji fudbaler i kapiten Partizana, ljubimac Grobara Zvonimir Vukić posetio je danas stadion Partizana i kupio svoju ulaznicu za utakmicu decenije PartizanJang Bojs!

Foto:screenshot_instagramPartizanbelgrade

Fudbalski klub Partizan nastavio je praksu da niko ne dobija besplatnu ulaznicu već svi od članova uprave do bivših igrača moraju da kupe svoju kartu za utakmicu.

Među onima koji su danas odlučili da odvoje svoje vreme i obezbede vredno parče papira bio je i Zvonimir Vukić: „Do sada nije bilo uobičajeno da igrači, članovi stručnog štaba i uprave kupuju karte, ali ovo je prvi put u domaćem fudbalu ma koliko bolno delovalo u prvi mah. Partizan zaslužuje podršku vernih navijača pogotovo u utakmicama u Evropi. Pozivam navijače da kupe svoju personalizovanu kartu i dođu na stadion. Lepa uspomena, a biće još lepša ako Partizan pobedi i obezbedi proleće u Evropi. Onda ova karta neće imati cenu“ – kaže Zvonimir Vukić

Požurite i Vi i obezbedite svoju kartu, vremena je sve manje, baš kao i karata.

Milan Petković
Milan Petković

Latest posts by Milan Petković (see all)

Komentari

komentar/a

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Error: Access Token is not valid or has expired. Feed will not update.
This error message is only visible to WordPress admins

There's an issue with the Instagram Access Token that you are using. Please obtain a new Access Token on the plugin's Settings page.
If you continue to have an issue with your Access Token then please see this FAQ for more information.