Mali ljudi, fudbal i veliko srce – humanitarni turnir za malu Petru!

Petra Cvetković, devojčica iz Beograda, nepune tri godine boluje od Neuroblastoma, retke i teške bolesti, vrste raka koja uglavnom pogađa mlađu decu. Operisao ju je dr Davidof  u Americi, u Memfisu. Mala Petra je za mesec  dana operisana čak tri puta i trenutno prima hemioterapiju, a dalje lečenje za ovu malu devojčicu mogući su jedno u bolnici u Đenovi, koja je centar za lečenje Neuroblastoma.

Za lečenje ove devojčice  potrebno je da se uradi presađivanje koštane srži, zračenje, imunoterapija, a sve to koštaće preko 200.000 EUR.  S obzirom da je velika suma u pitanju, koju njeni roditelji nisu mogli da sakupe, Jelena i Jovan Cvetković, mole ljude dobre volje da im svojim prilozima u skladu sa mogućnostima pomognu u sakupljanju novca i omoguće da Petra nastavi svoju borbu i da u Đenovi bude u aprilu, kada bi trebalo da proslavi svoj treći rođendan.

Izvor:  http://www.telegraf.rs/

f687ce6712b87c969cec53a22ed15c84

U želji da pomognu prikpljanje pomoći za pomenutu devojčicu, na čelu sa svojom profesorkom Katarinom Stevanović učenici i učenice Sportske gimnazije iz Beograda rešili su da organizuju humanitarni turnir u fudbalu. Sav prihod od prodatih karata, odnosno celokupna kotizacija biće priloženi za lečenje male Petre.

Turnir će se održati 15.03.2015 godine. na terenima Sportskog centra Olimp sa početkom od 11h. Cene karata su otvorene, ali će najjeftinija karta koštati 100 RSD. Kada je u pitanju kotizacija, ekipe koje žele da učestvuju po jednom igraču će plaćati 200 RSD.  Minimalan broj igrača u ekipi je 6 (5+1).  Za sada su učešće na turniru potvrdile Četvrta  i Sedma gimnazija, Elektrotehnička i Matematička gimnazija!

Akciji su se priključili i ljudi iz gradske čistoće koji će ovom događaju dati ogroman doprinos.  Pomozite i vi, budite humani. Vidimo se u nedelju. Ne zaboravite da  vaše MALO nekome znači MNOGO!

PETRI MOŽETE POMOĆI I NA SLEDEĆE NAČINE :

SLANJEM SMS PORUKE: 78 na broj 3030 POMOZITE MALOJ PETRI! Cena poruke je 100 dinara

Dinarske uplate na račun: 160-419173-65

Devizni račun: 00-540-0001035.1

IBAN broj:  RS35160005400001035184 

Nenad Pavlović
Prati me na:

Nenad Pavlović

Autor i menadžer at Kafanski selektor
Rođen u Kruševcu, odrastao u okolini Aleksandrovca. U Beogradu završio Srednju tehničku PTT, kao i VISOKU ICT školu. Na Univerzitetu Komenskog u Bratislavi (Slovačka) završio master studije menadžmenta informacionih sistema. Pored studija, dugo godina igrao futsal i fudbal, kako u Beogradu, tako i u Bratislavi. Po struci informatičar, u životu veliki zaljubljenik u fudbal, kafanu i sportsko novinarstvo. Inače jedan od osnivača sajta.
Nenad Pavlović
Prati me na:

Komentari

komentar/a

Nenad Pavlović

Rođen sam u Kruševcu. Inače sam iz okoline Aleksandrovca, u kom sam pohađao osnovnu školu. U Beogradu sam završio Srednju tehničku PTT, kao i VISOKU ICT školu. Magistrirao sam Menadžment informacionih sistema na Univerzitetu Komenski u Bratislavi (Slovačka). Dugo godina sam aktivno igrao fudbal i futsal, i posedujem UEFA C licencu za trenera. Iako sam po struci informatičar, veliki sam zaljubljenik u fudbal, kafanu i sportsko novinarstvo.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Error: Access Token is not valid or has expired. Feed will not update.
This error message is only visible to WordPress admins

There's an issue with the Instagram Access Token that you are using. Please obtain a new Access Token on the plugin's Settings page.
If you continue to have an issue with your Access Token then please see this FAQ for more information.