Memorijal „Nikola Sekulić“ 2015

Memorijal „Nikola Sekulić“ okupio preko 40 futsal ekipa!

Memorijalni turnir „Nikola Sekulić“, koji će ove godine biti održan 11. put zaredom, startuje sutra (subota) i okupiće 44 ekipe. Futsal igrači takmičiće se ovog i sledećeg vikenda na terenu Mesne zajednice „Studentski grad“ od 13 do 19 sati, a u nedelju 5. aprila ćemo dobiti novog osvajača Memorijala (titulu brani ekipa Adonis Hospital).

Ulaz na sve mečeve je besplatan, a organizaciju turnira pomogli su generalni sponzor „Lav pivo“ i tehnički partner „Select“.

Ekipa Adonis Hospital

Nenad Pavlović
Prati me na:

Nenad Pavlović

Autor i menadžer at Kafanski selektor
Rođen u Kruševcu, odrastao u okolini Aleksandrovca. U Beogradu završio Srednju tehničku PTT, kao i VISOKU ICT školu. Na Univerzitetu Komenskog u Bratislavi (Slovačka) završio master studije menadžmenta informacionih sistema. Pored studija, dugo godina igrao futsal i fudbal, kako u Beogradu, tako i u Bratislavi. Po struci informatičar, u životu veliki zaljubljenik u fudbal, kafanu i sportsko novinarstvo. Inače jedan od osnivača sajta.
Nenad Pavlović
Prati me na:

Komentari

komentar/a

Nenad Pavlović

Rođen sam u Kruševcu. Inače sam iz okoline Aleksandrovca, u kom sam pohađao osnovnu školu. U Beogradu sam završio Srednju tehničku PTT, kao i VISOKU ICT školu. Magistrirao sam Menadžment informacionih sistema na Univerzitetu Komenski u Bratislavi (Slovačka). Dugo godina sam aktivno igrao fudbal i futsal, i posedujem UEFA C licencu za trenera. Iako sam po struci informatičar, veliki sam zaljubljenik u fudbal, kafanu i sportsko novinarstvo.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *