Memorijal „Nikola Sekulić“- Feniks jedanaesti pobednik!

Feniks jedanaesti pobednik Memorijala „Nikola Sekulić“

KMF Feniks šampion je 11. Memorijala „Nikola Sekulić“ odigranog na terenima OŠ „Ivan Gundulić“ u Novom Beogradu. Feniks je najviše pokazao u konkurenciji 44 ekipe, a u finalu je savladan tim Bežanija FBR sa 5:3. U borbi za treće mesto Severac je bio bolji od Maumau – 6:2.

Najbolji igrač turnira bio je Stefan Bosnić (Feniks), golman Srđan Pristel (Feniks), devet golova, najviše, postigao je Igor Kitanov (Bežanija FBR), a fer-plej ekipa je Jadovno.com.

Organizaciju turnira pomogli su generalni sponzor „Lav pivo“ i tehnički partner „Select“.

KMF Feniks - OSVAJAC 11. MEMORIJALA NIKOLA SEKULIC

Nenad Pavlović
Prati me na:

Nenad Pavlović

Autor i menadžer at Kafanski selektor
Rođen u Kruševcu, odrastao u okolini Aleksandrovca. U Beogradu završio Srednju tehničku PTT, kao i VISOKU ICT školu. Na Univerzitetu Komenskog u Bratislavi (Slovačka) završio master studije menadžmenta informacionih sistema. Pored studija, dugo godina igrao futsal i fudbal, kako u Beogradu, tako i u Bratislavi. Po struci informatičar, u životu veliki zaljubljenik u fudbal, kafanu i sportsko novinarstvo. Inače jedan od osnivača sajta.
Nenad Pavlović
Prati me na:

Komentari

komentar/a

Nenad Pavlović

Rođen sam u Kruševcu. Inače sam iz okoline Aleksandrovca, u kom sam pohađao osnovnu školu. U Beogradu sam završio Srednju tehničku PTT, kao i VISOKU ICT školu. Magistrirao sam Menadžment informacionih sistema na Univerzitetu Komenski u Bratislavi (Slovačka). Dugo godina sam aktivno igrao fudbal i futsal, i posedujem UEFA C licencu za trenera. Iako sam po struci informatičar, veliki sam zaljubljenik u fudbal, kafanu i sportsko novinarstvo.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *