Memorijal „Nikola Sekulić“ pobeda ekipe Jadnovo…

Jadovno slavilo u derbiju Memorijala „Nikola Sekulić“!

Memorijalni turnir „Nikola Sekulić“ startovao je utakmicama kvalifikacija i šesnaestine finala, a najubedljivija je bila ekipa Bežanija FBR, koja je tukla Blok 3 sa neverovatnih 14:1. Sajt Jadovno.com je u derbiju prve runde bio bolji od Bloka 33 rezultatom 4:3. Za vikend su na programu preostali mečevi, a u nedelju uveče na terenu Mesne zajednice „Studentski grad“ dobićemo šampiona 11. po redu Memorijala Nikola Sekulić.

Ulaz na sve mečeve je besplatan, a organizaciju turnira pomogli su generalni sponzor „Lav pivo“ i tehnički partner „Select“.

Memorijal Nikola Sekulic

Nenad Pavlović
Prati me na:

Nenad Pavlović

Autor i menadžer at Kafanski selektor
Rođen u Kruševcu, odrastao u okolini Aleksandrovca. U Beogradu završio Srednju tehničku PTT, kao i VISOKU ICT školu. Na Univerzitetu Komenskog u Bratislavi (Slovačka) završio master studije menadžmenta informacionih sistema. Pored studija, dugo godina igrao futsal i fudbal, kako u Beogradu, tako i u Bratislavi. Po struci informatičar, u životu veliki zaljubljenik u fudbal, kafanu i sportsko novinarstvo. Inače jedan od osnivača sajta.
Nenad Pavlović
Prati me na:

Komentari

komentar/a

Nenad Pavlović

Rođen sam u Kruševcu. Inače sam iz okoline Aleksandrovca, u kom sam pohađao osnovnu školu. U Beogradu sam završio Srednju tehničku PTT, kao i VISOKU ICT školu. Magistrirao sam Menadžment informacionih sistema na Univerzitetu Komenski u Bratislavi (Slovačka). Dugo godina sam aktivno igrao fudbal i futsal, i posedujem UEFA C licencu za trenera. Iako sam po struci informatičar, veliki sam zaljubljenik u fudbal, kafanu i sportsko novinarstvo.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *