Memorijalni turnir „Nikola Sekulić“

Memorijalni turnir „Nikola Sekulić“

Mart mesec se polako završava. Stiže nam proleće i lepo vreme a već tradicionalno poslednji vikend ovog meseca rezervisan je za početak jednog od najboljih turnira u malom fudbalu u Beogradu.

Memorijalni turnir „Nikola Sekulić“ igra se već desetu godinu za redom. Turnir je humanitarnog karaktera i održava se na Novom Beogradu u Osnovnoj školi „Ivan Gundulić“ od 29. marta do 6. aprila, a u znak sećanja na Nikolu Sekulića koji je sa 17 godina preminuo usled napada astme.

Memorijalni turnir  „Nikola Sekulić“

Što se tiče samog turnira, učešće uzima preko 60 ekipa iz svih krajeva Beograda i sa sigurnošću mogu da tvrdim da je ovo turnir sa najvećim brojem ekipa u Srbiji. Od prvog kola se igra po sistemu eliminacija a utakmice se igraju subotom i nedeljom izmedju 10 i 18 časova. Za najbolje su predviđene robne nagrade, pehari i medalje.

            Na turniru godinama u nazad igraju mnogi poznati i nepoznati igrači fudbala i futsala, profesionalci, amateri, mlađi i stariji, a ove godine i ekipa našeg portala imaće debi na velikoj sceni. Ekipa Kafanskog selektora zaigraće u dresovima svog glavnog sponzora – Kafane „Staro Drvce”, kojoj se ovim putem zahvaljujemo.

             Od poznatijih igrača koji su učestvovali, a neki su i osvajali ovaj turnir izdvajaju se sadašnji prvotimac Partizana Filip Malbašić, reprezentativci Srbije u futsalu Branislav Milosavljević, Jakov Vulić, Stefan Stanojević, Miloš Denić, kao i mnogi drugi. Turnir su podržale mnoge javne ličnosti, od kojih se izdvajaju i ministar omladine i sporta Vanja Udovičić, kao i selektor futsal reprezentacije Srbije Aca Kovačević. Prošlogodišnji osvajač bila je ekipa Mašinskog fakulteta.

            Svim učesnicima želimo puno sreće i dobre igre!

A. V. i Ž .S.

Čitaoci i bivši autori

Čitaoci i bivši autori

Naši čitaoci i bivši autori, Darija Amanović, Marijana Raduljević, Stefan Kitanović i Branislav Babin...
Čitaoci i bivši autori

Latest posts by Čitaoci i bivši autori (see all)

Komentari

komentar/a

Čitaoci i bivši autori

Naši čitaoci i bivši autori, Darija Amanović, Marijana Raduljević, Stefan Kitanović i Branislav Babin...

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *