Miladin Švajnštanger!

UEFA nam je uzela cela 3 boda. Bešiktaš je potopio Partizan.Ipak, nije sve tako crno. Rodio se Stefan Đoković! Možda naš fudbal lagano propada ali za tenis nema zime.  Organizatori Mastersa u Sinsinatiju znaju da „krv nije voda“ i već sada prognoziraju da će i Stefan biti teniser i veliki šampion. Naime, oni su na Instagramu okačili akreditaciju za Stefana Đokovića i to za 2034. godinu. Nesreća u ovoj sreći je to što se budući najbolji teniser Sveta rodio u Francuskoj, pa se Francuzi nadaju da će za razliku od Noleta mali Stefi igrati za Francusku, Znamo da u Srbiji  iver nikada ne pada daleko od klade. Poznajući  Noleta sigurni smo da će Stefi svim srcem igrati za Srbiju!

miladin

I dok ljubitelji tenisa zadovoljno trljaju dlanove, kao što smo već rekli, fudbalski zaljubljenici se sve češće i ćešće hvataju za glavu. Ipak, i za fudbal ima nade. Za fudbalsku Srbiju dolaze bolji dani!

Sećate se Zemunca Mihaela Rensinga? Iako je kao klinac trčkarao ulicama Zemuna na Mundijalu u JAR nije branio boje Srbije. Radomir Antić je imao želju, FSS je pokušao ali je ta bajka na kraju ostala bez srećnog kraja. Ko zna zašto je to dobro, pred Predragom Rajkovićem je blistava budućnost. Tu je i Vanja Milinković – Savić. Za poziciju golmana dakle ne moramo brinuti, ali bi nam jedan kvalitetan veznjak i te kako dobrodošao! Ključ uspeha mogao bi da bude Miladin! Ljubav prvotimca Bajerna iz Minhena i naše proslavljene teniserke Ane Ivanović ovih dana dobija još jednu potvrdu. Kako Tanjug javlja Bastijan je angažovao agente da mu pronađu i kupe kuću u Beogradu. Ana Ivanović je prilikom čestitanja Novaku Đokoviću izjavila da i sama jedva čeka da dobije bebu. Pitamo se da li ja na putu MILADIN ŠVAJNŠTANGER?!

Ukoliko sve protekne po planu čelnih ljudi našeg saveza, Miladin bi za Srbiju mogao da zaigra na Mundijalu  2034. godine koji bi se po nekim informacijama trebao održati upravo u Srbiji. Na Terazijama ne sede skrštenih ruku. Legitimacija za malog „Švajnija“  je već odštampana, a istu će mu uz dres sa brojem 31 već 2020. godine kao poklon za peti rođendan lično uručiti predsednik FSS gospodin Tomislav Karadžić! Mali problem u celoj priči je dobro poznati stav pojedinih funkcionera saveza da za Srbiju trebaju igrati isključivo i samo Srbi. Ipak, naša fudbalska javnost se nada da će popularni „Tole“ i za ovaj problem pronaći pravo rešenje.

Ime Miladin se ovih dana često pominje i u redovima večitih rivala. Zvezdan Terzić ne krije želju da Švajnija juniora jednog dana vidi u dresu Crvene zvezde. Lovac na mlade talente smatra da bi posle Radamela Jovića, Miladin Švajštanger definitivno rešio probleme giganta sa Marakane. Dok na Marakani razmišljaju o povlačenju dresa sa brojem 31 na neko vreme, kod večitog rivala u Humskoj 1 su ovih dana nekoliko puta viđeni Falji Ramadani i Pini Zahavi. Prema nezvaničnim informacijama Dragan Đurić je jednom od ove dvojice menadžera već prodao prava na malog Miladina.

Sve u svemu, ako Bog da, posle Stefana dolazi Miladin a  sa njim i bolji dani za naš fudbal. Ko preživi pričaće!

Nenad Pavlović
Prati me na:

Nenad Pavlović

Autor i menadžer at Kafanski selektor
Rođen u Kruševcu, odrastao u okolini Aleksandrovca. U Beogradu završio Srednju tehničku PTT, kao i VISOKU ICT školu. Na Univerzitetu Komenskog u Bratislavi (Slovačka) završio master studije menadžmenta informacionih sistema. Pored studija, dugo godina igrao futsal i fudbal, kako u Beogradu, tako i u Bratislavi. Po struci informatičar, u životu veliki zaljubljenik u fudbal, kafanu i sportsko novinarstvo. Inače jedan od osnivača sajta.
Nenad Pavlović
Prati me na:

Komentari

komentar/a

Nenad Pavlović

Rođen sam u Kruševcu. Inače sam iz okoline Aleksandrovca, u kom sam pohađao osnovnu školu. U Beogradu sam završio Srednju tehničku PTT, kao i VISOKU ICT školu. Magistrirao sam Menadžment informacionih sistema na Univerzitetu Komenski u Bratislavi (Slovačka). Dugo godina sam aktivno igrao fudbal i futsal, i posedujem UEFA C licencu za trenera. Iako sam po struci informatičar, veliki sam zaljubljenik u fudbal, kafanu i sportsko novinarstvo.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *