Milvol i Tim Kejhil – The Return!

Koliko ste puta u životu čuli izjavu „Vratiću se u klub da završim karijeru„? Verovatno bezbroj puta, jako često i kod nas.

Pre više od dve decenije Tim Kejhil je kao omladinac iz daleke Australije stigao na ostrvo i to u Milvol. Čuveni navijači, poznati po brojnim incidentima o kojima su snimani i filmovi, odmah su prihvatili malog kengura koji je od starta pokazao da u njemu ima nečeg velikog.
Na čuvenom DEN-u proveo je 6 sezona tokom kojih je odigrao preko 200 utakmica i postigao 52 gola. 2004. godine promenio je nijansu plave i prešao i prešao na Gudison Park. Pri odlasku iz Milvola izjavio je da će se sigurno vratiti u klub koji ga je afirmisao i da će na DEN-u završiti karijeru.

Jokanova ruka spasa Mitru!

8 godina je proveo u Evertonu izrastao u pravog majstora, zagorčao nam život 2010. godine, a 2012. godine odlučio da ode „preko bare“ u Njujork. Usledile su epizode u Kini i Melburnu, a onda…

Potpuno neočekivano, kada se tome niko nije nadao Tim Kejhil izjavljuje „Vraćam se u Milvol„! Sklopile su se kockice, to je činjenica, bio je slobodan u izboru nove sredine, trebaju mu utakmice u godini Mundijala, dovoljno za sjajnu fudbalsku priču.

Englezi ne bi bili Englezi kad to ne bi ispratili na pravi način. Otmeno, ponosno, tradicionalno, baš kako treba. Pogledajte video, a nije moglo proći ni bez hastag-a #thereturn

Milan Petković
Milan Petković

Latest posts by Milan Petković (see all)

Komentari

komentar/a

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *