Milvol i Tim Kejhil – The Return!

Koliko ste puta u životu čuli izjavu „Vratiću se u klub da završim karijeru„? Verovatno bezbroj puta, jako često i kod nas.

Pre više od dve decenije Tim Kejhil je kao omladinac iz daleke Australije stigao na ostrvo i to u Milvol. Čuveni navijači, poznati po brojnim incidentima o kojima su snimani i filmovi, odmah su prihvatili malog kengura koji je od starta pokazao da u njemu ima nečeg velikog.
Na čuvenom DEN-u proveo je 6 sezona tokom kojih je odigrao preko 200 utakmica i postigao 52 gola. 2004. godine promenio je nijansu plave i prešao i prešao na Gudison Park. Pri odlasku iz Milvola izjavio je da će se sigurno vratiti u klub koji ga je afirmisao i da će na DEN-u završiti karijeru.

Jokanova ruka spasa Mitru!

8 godina je proveo u Evertonu izrastao u pravog majstora, zagorčao nam život 2010. godine, a 2012. godine odlučio da ode „preko bare“ u Njujork. Usledile su epizode u Kini i Melburnu, a onda…

Potpuno neočekivano, kada se tome niko nije nadao Tim Kejhil izjavljuje „Vraćam se u Milvol„! Sklopile su se kockice, to je činjenica, bio je slobodan u izboru nove sredine, trebaju mu utakmice u godini Mundijala, dovoljno za sjajnu fudbalsku priču.

Englezi ne bi bili Englezi kad to ne bi ispratili na pravi način. Otmeno, ponosno, tradicionalno, baš kako treba. Pogledajte video, a nije moglo proći ni bez hastag-a #thereturn

Komentari

komentar/a

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Error: Access Token is not valid or has expired. Feed will not update.
This error message is only visible to WordPress admins

There's an issue with the Instagram Access Token that you are using. Please obtain a new Access Token on the plugin's Settings page.
If you continue to have an issue with your Access Token then please see this FAQ for more information.