Mini fudbal, Srbija i Bugarska remizirale na početku…

U Hrvatskoj se trenutno održava Evropsko prvenstvo u mini fudbalu. Našu zemlju predstavlja ekipa Polimark grup, strari novi šampion 17 po redu Poslovne lige Beograda (Srbije). Momci iz Polimarka (čitaj Srbija) su na otvaranju šampionata odigrali susret protiv selekcije Bugarske. Ikao se znalo da su Bugari trenutno spremnija ekipa. Orlovi se nisu unapred predali. Golove za našu selekciju postigli su Mandić I Stefanović. Pored Bugarske u grupi sa našom selekcijom su još Rumunija i Škotska.

11255490_10206989714124160_620162513228753046_n
Inače šampionat se održava u gradiću po imenu Vrsar,s smeštenom u Isarskoj Županiji. Sledeće susrete Srbija igra protiv Rumunije (23. septembar) i Škotske (24. septembra).

Nenad Pavlović
Prati me na:

Nenad Pavlović

Autor i menadžer at Kafanski selektor
Rođen u Kruševcu, odrastao u okolini Aleksandrovca. U Beogradu završio Srednju tehničku PTT, kao i VISOKU ICT školu. Na Univerzitetu Komenskog u Bratislavi (Slovačka) završio master studije menadžmenta informacionih sistema. Pored studija, dugo godina igrao futsal i fudbal, kako u Beogradu, tako i u Bratislavi. Po struci informatičar, u životu veliki zaljubljenik u fudbal, kafanu i sportsko novinarstvo. Inače jedan od osnivača sajta.
Nenad Pavlović
Prati me na:

Komentari

komentar/a

Nenad Pavlović

Rođen sam u Kruševcu. Inače sam iz okoline Aleksandrovca, u kom sam pohađao osnovnu školu. U Beogradu sam završio Srednju tehničku PTT, kao i VISOKU ICT školu. Magistrirao sam Menadžment informacionih sistema na Univerzitetu Komenski u Bratislavi (Slovačka). Dugo godina sam aktivno igrao fudbal i futsal, i posedujem UEFA C licencu za trenera. Iako sam po struci informatičar, veliki sam zaljubljenik u fudbal, kafanu i sportsko novinarstvo.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *