Možeš li Zvezdo?!

Crvena zvezda večeras igra jednu od najvažnijih utakmica u novijoj istoriji kluba, a protivnik je ozbiljan, jak i iskusan, beloruski BATE Borisov!

„Mi od početka godine, otkad smo zajedno, igramo svaku utakmicu da dobijemo, tako će biti i protiv BATE-a. To je iskusna ekipa koja već 10 godina igra u Evropi, prvak je svoje države i ima cilj da bude redovan učesnik evropskih takmičenja“ – kaže trener Crvene zvezde Vladan Milojević

Apsolutno je u pravu Milojević, koji oduševljava prvo svojim izjavama, a onda i taktičkim zamislima kojima guši sve kvalitete rivala, a pokazuje njegove slabosti.

Pitanje za celokupan klub, možeš li Zvezdo? Možeš li da još jednom zasijaš i dovršiš započeto u Kelnu i Londonu? Možeš li da uradiš ono o čemu ni tvoji najverniji navijači nisu maštali dok su se letos brčkali na odmoru ili letnjem raspustu?

Može Zvezda! Može sigurno! Pokazala je ove sezone da je ozbiljan evropski takmac, da može i kod kuće i na strani, da je hrabra, odvažna, prava Crvena zvezda!

Imaš Zvezdo trenera, imaš igrače, imaš i navijače koji će te pratiti uvek i svuda! Napravi Zvezdo rezultat za sebe, navijače, za celu Srbiju i srpski fudbal!

Milan Petković
Milan Petković

Latest posts by Milan Petković (see all)

Komentari

komentar/a

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *