MZL – Telus AD je novi šampion!

MOZZART ZLATNA LIGA

Telus AD je novi šampion!

Ekipa Telus AD osvojila je šesto izdanje MOZZART Zlatne lige u malom fudbalu. U spektakularnom finalu, momci iz Telekom usluga bili su bolji od sjajne ekipe RT Vojvodine, tek posle penala – 6:5 (1:1, 0:0). U meču za treće mesto JKP Vodovod i kanalizacija je pobedio kolege iz Gradske čistoće – 4:2 (1:1). U pauzi između dva meča u „Posco Areni“ lepotu i odličan fudbal prisutnima su prikazale i fenomenalne devojke iz ŽFK Rad.

Fer-plej ekipa Grupe medija za sezonu 2014/15 je Studio B-BIP, dok je istu nagradu u Biznis grupi dobila PKB Korporacija AD. Što se tiče pojedinaca, najbolji golmani su Slavko Melentijević (Pruga-Železničari) i Srboljub Bajić (Telus AD), najefikasniji: Jovan Jovanović (APM Print, 16 golova) i Nemanja Antonijević (Čistoća, 28 golova), dok su najbolji igrači po grupama Ivan Đurišić (Tanjug EKO Pumpe) i Milan Jerković (Vodovod).

Finalni dan (160)

Pored generalnog sponzora „MOZZART kompanije“, takmičenje su pomogli i generalni pokrovitelj „Beogradska industrija piva – BIP“, zlatni sponzor “ UniCredit Bank“ i tehnički sponzor „Sport Vision“.

Nenad Pavlović
Prati me na:

Nenad Pavlović

Autor i menadžer at Kafanski selektor
Rođen u Kruševcu, odrastao u okolini Aleksandrovca. U Beogradu završio Srednju tehničku PTT, kao i VISOKU ICT školu. Na Univerzitetu Komenskog u Bratislavi (Slovačka) završio master studije menadžmenta informacionih sistema. Pored studija, dugo godina igrao futsal i fudbal, kako u Beogradu, tako i u Bratislavi. Po struci informatičar, u životu veliki zaljubljenik u fudbal, kafanu i sportsko novinarstvo. Inače jedan od osnivača sajta.
Nenad Pavlović
Prati me na:

Komentari

komentar/a

Nenad Pavlović

Rođen sam u Kruševcu. Inače sam iz okoline Aleksandrovca, u kom sam pohađao osnovnu školu. U Beogradu sam završio Srednju tehničku PTT, kao i VISOKU ICT školu. Magistrirao sam Menadžment informacionih sistema na Univerzitetu Komenski u Bratislavi (Slovačka). Dugo godina sam aktivno igrao fudbal i futsal, i posedujem UEFA C licencu za trenera. Iako sam po struci informatičar, veliki sam zaljubljenik u fudbal, kafanu i sportsko novinarstvo.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *