MZL – Telus se prošetao do polufinala!

Telus se prošetao do polufinala!

Ekipa Telus AD bez poraza je završila ligaški deo Biznis grupe MOZZART Zlatne lige u malom fudbalu, a onda je u četvrtfinalu demolirala i Partizan.rs sa 5:0. Momci iz Telekom usluga u polufinalu će ukrstiti koplja sa Gradskom čistoćom, koja je iznenadila favorizvani Tanjug EKO pumpe – 3:1.

Drugi polufinali par čine RT Vojvodina i Vodovod. Novosađani su rutinski „tukli“ Aerodrom sa 2:0, a istim rezultatom Vodovod je bio bolji od APM Printa. Polufinalni mečevi na programu su u četvrtak od 18 sati.

Pored generalnog sponzora „MOZZART kompanije“, takmičenje u „Posco Areni“ pomogli su i generalni pokrovitelj „Beogradska industrija piva – BIP“, zlatni sponzor “ UniCredit Bank“ i tehnički sponzor „Sport Vision“.

TELUS AD

Nenad Pavlović
Prati me na:

Nenad Pavlović

Autor i menadžer at Kafanski selektor
Rođen u Kruševcu, odrastao u okolini Aleksandrovca. U Beogradu završio Srednju tehničku PTT, kao i VISOKU ICT školu. Na Univerzitetu Komenskog u Bratislavi (Slovačka) završio master studije menadžmenta informacionih sistema. Pored studija, dugo godina igrao futsal i fudbal, kako u Beogradu, tako i u Bratislavi. Po struci informatičar, u životu veliki zaljubljenik u fudbal, kafanu i sportsko novinarstvo. Inače jedan od osnivača sajta.
Nenad Pavlović
Prati me na:

Komentari

komentar/a

Nenad Pavlović

Rođen sam u Kruševcu. Inače sam iz okoline Aleksandrovca, u kom sam pohađao osnovnu školu. U Beogradu sam završio Srednju tehničku PTT, kao i VISOKU ICT školu. Magistrirao sam Menadžment informacionih sistema na Univerzitetu Komenski u Bratislavi (Slovačka). Dugo godina sam aktivno igrao fudbal i futsal, i posedujem UEFA C licencu za trenera. Iako sam po struci informatičar, veliki sam zaljubljenik u fudbal, kafanu i sportsko novinarstvo.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *