Nagradna igra, Kafanski Selektor vas vodi u Brazil!

Igrate fudbal? Imate ekipu? Želite sa njom u Brazil? Na pravom ste mestu! Pročitajte članak i započnite igru! Pobedite konkurenciju i odvedite svoju ekipu u Brazil!
Kako do Brazila?
Lajkujte našu Fejsbuk fan stranicu. Lajkujte Fejsbuk fan stranicu balona Brazil. Na zidu naše fan stranice na postavite fotografiju svoje ekipe sa fudbala, tagujete svoje saigrače (ukoliko imaju Fejsbuk profil), tagujte fan stranicu balona Brazil i započnite igru.

igra 1

Igra počinje 5. aprila i traje 10 dana (15. april ). Fotografija ekipe koja je pod navedenim pravillima postavljena bilo kog dana u bilo koje vreme u periodu trajanja nagradne igre automatski učestvuje u izboru za najlepšu (najbolju). Poslednjeg dana nagradne igre administratori naše Fejsbuk fan stranice će proveriti sve postavljene fotografije. Fotografija ekipe koja 15. Marta u 20:00h bude imala najveći broj lajkova biće proglašena pobedničkom.

Igra 2

Pobednička fotografija (ekipa) od Kafanskog selektora i Balona Brazil dobija vaučer za termin u pomenutom balonu. Predviđeni termin je ponedeljak 19h u balonu Brazil kod hale Pionir, a vaučer će važiti mesec dana od dana završetka nagradne igre. 

U cilju podrške i promovisanja ženskog fudbala u Srbiji, pravo učešča imaju i ženske ekipe.
Kafanski selektor kao organizator ove nagradne igre zadržava sva prava prilikom izbora i proglašenja pobednika. 

Nenad Pavlović
Prati me na:

Nenad Pavlović

Autor i menadžer at Kafanski selektor
Rođen u Kruševcu, odrastao u okolini Aleksandrovca. U Beogradu završio Srednju tehničku PTT, kao i VISOKU ICT školu. Na Univerzitetu Komenskog u Bratislavi (Slovačka) završio master studije menadžmenta informacionih sistema. Pored studija, dugo godina igrao futsal i fudbal, kako u Beogradu, tako i u Bratislavi. Po struci informatičar, u životu veliki zaljubljenik u fudbal, kafanu i sportsko novinarstvo. Inače jedan od osnivača sajta.
Nenad Pavlović
Prati me na:

Komentari

komentar/a

Nenad Pavlović

Rođen sam u Kruševcu. Inače sam iz okoline Aleksandrovca, u kom sam pohađao osnovnu školu. U Beogradu sam završio Srednju tehničku PTT, kao i VISOKU ICT školu. Magistrirao sam Menadžment informacionih sistema na Univerzitetu Komenski u Bratislavi (Slovačka). Dugo godina sam aktivno igrao fudbal i futsal, i posedujem UEFA C licencu za trenera. Iako sam po struci informatičar, veliki sam zaljubljenik u fudbal, kafanu i sportsko novinarstvo.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *