Mundijal i fudbal, navijačice i lopte!

Da li ste razmišljali koja od reprezentacija učesnica Mundijala ima najlepše navijačice? Sigurni smo da većina ljubitelja fudbala nestrpljivo čeka večerašnji susret Čilea i Australije (00:00h). Tačno u ponoć, gledaoci širom sveta će na svojim malim ekranima imati priliku da posle četiri godine pauze (JAR 2010) na tribinama ponovo ugledaju Larisu Rikelme, čuvenu navijačicu Čilea! Tačno je da se fudbal ne može igrati bez lopte, ali navijačice su navijačice i bez njih!

Dakle na samom početku pomalo nervoozna Larisa Rikelme i njena velika ljubav prema Čileu! Novi selektor Čilea, je najavio da će ova reprezentacija svoju igru bazirati isključivo na čuvanju lopte. Da li je inspiraciju za takav način igre pronašao upravo gledajući ovu navijačicu procenite sami!

larisa 2

Hrvatska je sinoć izgubila od Brazila. Iako su kockasti fudbaleri na toj utakmici slobodno možemo reći pokradeni, uz ovakve navijačice nikako ne smeju da budu tužni!

hrvatska 1

navijačice

hrvatska 2

Reprezentacija Urugvaja na tribinama nema Larisu Rikelme. Sumnjamo da će naše susjedke navijati za njih, ali Forlan i Suarez nemaju razloga za brigu! Ukoliko se odluče za što veći posed lopte, njihova igra će biti fantastična!

kolumbija

Nešto skromniji fudbal, ali igra lepa za oko očekuje se upravo od reprezentacija BIH i Nigerije…

bosna

nigerija

Grčka reprezentacija je defanzivnom igrom pre par godina pokorila Evropu… Kako Kafanski Selektor nezvanično saznaje, ove lepe Grkinje u Brazilu sve karte ipak bacaju na napad!

grcka

Za sam kraj ostadoše večiti favoriti Nemačka, Portugal i Italija!

italija

nemacka

portugal

Za koga navijate verovatno već znate, ali na čijim bi ste tribinama navijali, dobro razmislite!

Nenad Pavlović
Prati me na:

Nenad Pavlović

Autor i menadžer at Kafanski selektor
Rođen u Kruševcu, odrastao u okolini Aleksandrovca. U Beogradu završio Srednju tehničku PTT, kao i VISOKU ICT školu. Na Univerzitetu Komenskog u Bratislavi (Slovačka) završio master studije menadžmenta informacionih sistema. Pored studija, dugo godina igrao futsal i fudbal, kako u Beogradu, tako i u Bratislavi. Po struci informatičar, u životu veliki zaljubljenik u fudbal, kafanu i sportsko novinarstvo. Inače jedan od osnivača sajta.
Nenad Pavlović
Prati me na:

Komentari

komentar/a

Nenad Pavlović

Rođen sam u Kruševcu. Inače sam iz okoline Aleksandrovca, u kom sam pohađao osnovnu školu. U Beogradu sam završio Srednju tehničku PTT, kao i VISOKU ICT školu. Magistrirao sam Menadžment informacionih sistema na Univerzitetu Komenski u Bratislavi (Slovačka). Dugo godina sam aktivno igrao fudbal i futsal, i posedujem UEFA C licencu za trenera. Iako sam po struci informatičar, veliki sam zaljubljenik u fudbal, kafanu i sportsko novinarstvo.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *