Nekadašnji broj 1 Partizana na korak od Budućnosti!

Kad pročitate broj 1 verovatno pomislite na Novaka Đokovića ili nekog golmana, ali početkom ovog milenijuma broj 1 u Partizanu nosila je mlada zvezda crno-belih Simon Vukčević!

Svi fudbalski stručnjaci predviđali su blistavu karijeru u zapadnoj evropi i Simon je do nje i stigao doduše zaobilaznim putem preko ruskog Saturna. Potpisao je ugovor sa lisabonskim Sportingom u kome je proveo 4 sjajne godine da bi potom dostigao krunu karijere transferom u Premijer ligu i to u Blekburn! U Engleskoj nažalost nije uspeo da pokaže svoj kvalitet pa je promenio nekoliko klubova da bi 2013.godine došao u Novi Sad i Vojvodinu.

Danas tridesetjednogodišnji fudbaler nema klub i izlazi iz povrede, a ovih dana trenira u podgoričkoj Budućnosti čiji trener Dragan Kažić za Sport kaže:
Rano je za priču na tu temu. Simon je napravio pauzu od sedam meseci. Razgovarali smo i on je počeo da trenira sa nama kako bi se vratio u željenu formu i sanirao povrede koje su ga mučile u poslednje vreme. Ako bude spreman, ako bude postojao obostrani interes, naravno da ne bismo imali ništa protiv da Simon Vukčević bude jedno od dva pojačanja u veznom redu. Kada kažem pojačanje, ne mislim da nas Simon pojača (samo) imenom i ugledom koji imaOčekujem Simona iz potpuno spremnog, Simona kao vođu, kao momka koji može jednim potezom da reši utakmicu. Nama takav Simon treba. To bi zaista bilo sjajno i mislim da bi se i Budućnost i Vukčević radovali takvom epilogu“

Milan Petković
Milan Petković

Latest posts by Milan Petković (see all)

Komentari

komentar/a

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *