Nova knjiga o FK PARTIZAN – Nek’ i tvoje ime bude u njoj!

Navijači Partizana uskoro će imati priliku da uživaju u novoj knjizi posvećenoj njihovom klubu!

Autor knjige FK Partizan 1945-2016 Milovan Joličić najavljuje moderan dizajn, spisak svih predsednika, trenera, igrača i naravno svih dreseva fudbalskog kluba Partizan! Svaki navijač crno belih koji bude učestvovao u finansiranju štampanja knjige dobiće tu čast da se njegovo ime nađje u samoj knjizi!

                                 Foto:www.knjigafkpartizan.com

Prenosimo kompletan poziv sa sajta knjige:
Dragi partizanovci,
Ovim putem želim da vas upoznam sa nesvakidašnjom publikacijom FK Partizan 1945-2016, koja će svojim sadržajem i izgledom ostaviti bez daha sve svoje čitaoce. Nakon tri godine temeljnog istraživanja, prikupljanja, organizovanja i oblikovanja materijala, knjiga je spremna za štampu. Sa 984 strane i bezmalo 1200 originalnih fotografija, od kojih mnoge nikada i nigde nisu objavljene, a koje su prikupljene od renomiranih fotografa, ova publikacija predstavlja kapitalno delo enciklopedijskog karaktera, do sada neviđeno na našim prostorima.

Knjiga obuhvata: Partizanove šampionske titule, osvojene kupove, izveštaje sa svih evropskih utakmica, najtačniju bazu podataka svih igrača FK Partizana koji su igrali na takmičarskim utakmicama, sve trenere i predsednike kluba i, na kraju, sve partizanove dresove.
Višegodišnji rad na ovoj knjizi, pored mog rada kao priređivača, uključuje i pomoć moje najbliže porodice i prijatelja, kao i angažovanje profesionalaca – lektora, fotografa i dizajnera, koji su brinuli o njenom konačnom izgledu. Sve dosadašnje troškove lično sam finansirao isključivo uz pomoć porodice.
Ovo monumentalno izdanje formata 23x32cm biće opremljeno tvrdim koricama, štampano na kvalitetnom kunstdruk papiru, a tabaci šiveni koncem. Planirana cena knjige nakon objavljivanja iznosiće 10.900,00 RSD.

Prenumeranti ovog kapitalnog izdanja, odnosno partizanovci koji pretplatom pomognu štampanje, imaće sledeće pogodnosti:

  • Znatno povoljniju cenu knjige u iznosu od 7.740,00 RSD, što istovremeno predstavlja iznos pretplate
  • Biće navedeni u knjizi, imenom i prezimenom ili nazivom firme;
  • Dobiće knjigu u posebno izrađenoj kutiji;
  • Platiće je u tri mesečne rate.

Grobari iskoristite ovu šansu!

Komentari

komentar/a

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *