O nama

Verovatno se pitate ko smo mi? Za sve one koji ne znaju, moramo da kažemo da smo neformalna grupa građana, ali pre svega grupa velikih zaljubjenika u fudbal. Bez najvažnije sporedne stvari na svetu, naš život je nezamisliv. Igramo, gledamo, navijamo, a sticajem okolnosti počeli smo i da pišemo.

Naš tim je mlad i ambiciozan, naši članovi imaju potencijal. Po definiciji, razlika potencijala uvek donosi napon. Svi smo mi pomalo različiti i svi smo mi pomalo selektori. Ipak za jednim kafanskim stolom umesto napona stvorismo Kafanskog selektora. 

Kolumnistkinja: Ruža Ilić

Rođena Beograđanka, prohodala na Marakani, odrasla na turnirima „malog fudbala“ na teritoriji bivše „Juge“, fudbal doživljava kao kulturu i stil života, ali kao primarnu, a ne „najvažniju sporednu stvar na svetu“. Diplomirani ekonomista, bavi se organizacijom sportskih događaja više od deceniju, bivši fudbalski sudija i aktuelni fudbalski profesionalac. Posvećena spoju nauke i sporta.

Autor: Jovana Kožlović

Rođena u malom mestu u Hrvatskoj, odrasla i živi u Srpskoj Atini – Novom Sadu. Po zanimanju diplomirani istoričar, zaljubljena u sport, novinarstvo, književnost i crveno-bele boje.
„Za mene je sport filozofija života, a fudbal i kafana dve stvari koje ne idu jedna bez druge.“

Autor: Nenad Pavlović

Rođen u Kruševcu, odrastao u okolini Aleksandrovca. U Beogradu završio Srednju tehničku PTT, kao i VISOKU ICT školu. Na Univerzitetu Komenskog u Bratislavi (Slovačka) završio master studije menadžmenta informacionih sistema. Pored studija, dugo godina igrao futsal i fudbal, kako u Beogradu, tako i u Bratislavi. Po struci informatičar, u životu veliki zaljubljenik u fudbal, kafanu i sportsko novinarstvo. Inače jedan od osnivača sajta.

Glavni administrator sajta: Stefan Milošević

Inženjer internet tehnologija, boem i vrhunski organizator. Svoju druželjubivu energiju balansiram zdravim avalskim vazduhom. Volim sve što voli naša roštilj-generacija. Održavam zdravorazumske vibracije u kafani, filozofskim razmišljanjima uz vino.

Pogledajte i naše ostale autore i saradnike…

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Error: Access Token is not valid or has expired. Feed will not update.
This error message is only visible to WordPress admins

There's an issue with the Instagram Access Token that you are using. Please obtain a new Access Token on the plugin's Settings page.
If you continue to have an issue with your Access Token then please see this FAQ for more information.