O nama

Verovatno se pitate ko smo mi? Za sve one koji ne znaju, moramo da kažemo da smo neformalna grupa građana, ali pre svega grupa velikih zaljubjenika u fudbal. Bez najvažnije sporedne stvari na svetu, naš život je nezamisliv. Igramo, gledamo, navijamo, a sticajem okolnosti počeli smo i da pišemo.

Naš tim je mlad i ambiciozan, naši članovi imaju potencijal. Po definiciji, razlika potencijala uvek donosi napon. Svi smo mi pomalo različiti i svi smo mi pomalo selektori. Ipak za jednim kafanskim stolom umesto napona stvorismo Kafanskog selektora. 

Kolumnistkinja: Ruža Ilić

Rođena Beograđanka, prohodala na Marakani, odrasla na turnirima „malog fudbala“ na teritoriji bivše „Juge“, fudbal doživljava kao kulturu i stil života, ali kao primarnu, a ne „najvažniju sporednu stvar na svetu“. Diplomirani ekonomista, bavi se organizacijom sportskih događaja više od deceniju, bivši fudbalski sudija i aktuelni fudbalski profesionalac. Posvećena spoju nauke i sporta.

Autor: Jovana Kožlović

Rođena u malom mestu u Hrvatskoj, odrasla i živi u Srpskoj Atini – Novom Sadu. Po zanimanju diplomirani istoričar, zaljubljena u sport, novinarstvo, književnost i crveno-bele boje.
„Za mene je sport filozofija života, a fudbal i kafana dve stvari koje ne idu jedna bez druge.“

Autor: Nenad Pavlović

Rođen u Kruševcu, odrastao u okolini Aleksandrovca. U Beogradu završio Srednju tehničku PTT, kao i VISOKU ICT školu. Na Univerzitetu Komenskog u Bratislavi (Slovačka) završio master studije menadžmenta informacionih sistema. Pored studija, dugo godina igrao futsal i fudbal, kako u Beogradu, tako i u Bratislavi. Po struci informatičar, u životu veliki zaljubljenik u fudbal, kafanu i sportsko novinarstvo. Inače jedan od osnivača sajta.

Glavni administrator sajta: Stefan Milošević

Inženjer internet tehnologija, boem i vrhunski organizator. Svoju druželjubivu energiju balansiram zdravim avalskim vazduhom. Volim sve što voli naša roštilj-generacija. Održavam zdravorazumske vibracije u kafani, filozofskim razmišljanjima uz vino.

Pogledajte i naše ostale autore i saradnike…

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *