Obamejang zamena za Sančeza!

Napadač Borusije iz Dortmunda, Pjer Emerik Obamejang ima dogovor sa Arsenalom, ali još uvek ništa nije završeno.

Arsenal traga za napadačem koji će zameniti Aleksisa Sančeza, koji će najverovatnije klub iz Londona napustiti već u januarskom prelaznom roku, ali to se po svemu sudeći baš kao i letos neće desiti dok Arsenal ne angažuje njegovu zamenu.

Kako navode brojni nemaćki i engleski mediji, dogovorena je visina plate, premije i bonusi, a ono što je ostalo da se dogovori da bi se finiširao transfer jeste pristanak Borusije na uslove koje nudi Arsenal.

Arsen Venger je prema tim navodima spreman da za transfer sjajnog Gabonca ponudi oko 60 miliona evra, videćemo da li će to odobrovoljiti čelnike Dortmunda, koji su u prethodnim prelaznim rokovima od nekih kineskih klubova imali ponude i od 70 miliona za Obamejanga.

Poslednja ponuda koja je stigla od Arsenala je baš u Vengerovom stilu. Naime, iskusni Francuz je za Obamejanga ponudio 40 miliona evra i Olivijea Žirua. Ostaje da vidimo šta će biti odgovor nemačkog kluba.

Nikola Pavlovic
Nikola Pavlovic

Latest posts by Nikola Pavlovic (see all)

Komentari

komentar/a

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Error: Access Token is not valid or has expired. Feed will not update.
This error message is only visible to WordPress admins

There's an issue with the Instagram Access Token that you are using. Please obtain a new Access Token on the plugin's Settings page.
If you continue to have an issue with your Access Token then please see this FAQ for more information.