Oni su pre žreba znali ko će biti rivali Srbije na Mundijalu!

Fudbalska reprezentacija Srbije igraće na Svetskom prvenstvu u grupi E, a protivnici će joj biti Brazil, Švajcarska i Kostarika!

Dok su svi željno isčekivali žreb Fudbalski savez Srbije organizovao je na svom instagram profilu nagradnu igru u kojoj je bilo potrebno pogoditi rivale naše reprezentacije. Verovali ili ne bilo je uspešnih!

Od oko 2000 komentara najbrži je tačno odgovorio Marko Šćepanović, dok su nešto sporiji bili Milan Petković, Nikola Petrović Nikola Ostojić!

Ekskluzivno Vam donosimo izjave sve četvorice dobitnika!

Marko Šćepanović dobitnik dresa reprezentacije i majice „Vidimo se u Rusiji“ kaže za Kafanski selektor:
Hvala! Eto slučajno sam video nagradnu igru, pogledao šešire, razmisljao i kada se sve sabere nekako mi je najbolje za našu reprezentaciju izgledala ova kombinacija, jedna jaka kao Brazil i dve kao Švajcarska i Kostarika gde su sve karte otvorene. To je to, nema neke velike mudrosti 😊 Inače i za proslo svetsko prvenstvo gde je Srbija učestvovala, naišao sam isto na neku nagradnu igru,odgovorio na par pitanja i dobio dres“ 😊

Milan Petković dobitnik majice Vidimo se u Rusiji takođe je slučajno učestvovao: „Sasvim slučajno sam na instagramu video objavu FSS-a i rešio da probam. Iskreno dvoumio sam se između Brazile i Argentine iz prvog šešira, dok sam iz drugog i trećeg tražio rivale „po meri“ i izbor je pao na Švicu i Kostariku“ 😊

Nikola Petrović je kratko prokomentarisao: „Čista slučajnost, to mogu da kažem

Na najboljem mestu u vreme nagradne bio je Nikola Ostojić:
Nije tu ništa specijalno bilo igrom slučaja sam sa društvom u kafani pogodio

Nikola je bez sumnje pravi Kafanski selektor!

Komentari

komentar/a

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *