Želja nije samo opstanak!

Trenutna pozicija Napretka nije baš ona koja se očekivala na početku sezone, jer se u klub dosta ulagalo od samog početka. Čelnici Napretka su na kraju polusezone hteli da kazne igrače zbog loših rezultata neodlaskom na pripreme, odnosno. da se pripreme održe u Kruševcu. Ipak su popustili i poslali su svoje igrače na pripreme u Antaliju. Tamo su igrači pokazali odličnu igru koju bi trebalo da primene u daljem periodu kada se bude nastavila Jelen Superliga. Želje Čarapana su velike, ali trener Nenad Lalatović veruje da Napredak ove sezone neće imati problema sa opstankom.

„Kada sam dolazio, želeo sam da znam koji je cilj. To je opstanak u ligi. Samo dva boda nas dele od zone ispadanja, ali siguran sam da nećemo brinuti za opstanak. Ekipa je dobro pripremljena. Igrači znaju šta nas očekuje i siguran sam da će navijači Napretka biti zadovoljni.“, izjavio je trener Nenad Lalatović.

FK Napredak 2014.
FK Napredak 2014.

Takođe, pomoćni trener Dragan Šarac je izjavio da je ekipa spremna i da je želja plasman u top 5.

„Glavni cilj je opstanak. Ekipa je prošla skoro četri nedelje teških priprema. Dovedena su adekvatna pojačanja da zamene igrače koji su otišli ove zime. Napravljena je jedna zdrava i dobra atmosfera u timu. Sigurno je da očekujemo dobre i zapažene igre u prolećnom delu prvenstva. Mislim da smo dobro fizički i psihički spremni za nove izazove. Nadamo se najboljem, i mislim da imamo kvalitet za vrh tabele.“, rekao je pomoćni trener Čarapana Dragan Šarac.

Nova pojačanja Čarapana.
Nova pojačanja Čarapana.

Fudbaleri Napretka su u subotu u 13:00 časova odigrali kontrolnu utakmicu protiv Kolubare iz Lazarevca, koja se završila rezultatom 0:0.

Sledećeg vikenda, nastavlja se Jelen Superliga. Napredak dočekuje prošlogodišnjeg osvajača kupa Jagodinu.

Čitaoci i bivši autori

Čitaoci i bivši autori

Naši čitaoci i bivši autori, Darija Amanović, Marijana Raduljević, Stefan Kitanović i Branislav Babin...
Čitaoci i bivši autori

Latest posts by Čitaoci i bivši autori (see all)

Komentari

komentar/a

Čitaoci i bivši autori

Naši čitaoci i bivši autori, Darija Amanović, Marijana Raduljević, Stefan Kitanović i Branislav Babin...

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *