Partizan & ALL in ONE!

Koliko se samo dugo čekao jedan ovakav Partizan? Koliko se samo dugo čekala jedana ovakva utakmica? Koliko se samo dugo čekala jedna ovakva koreografija, atmosfera navijači? Hiljadu pitanja i samo jedan odgovor. Partizan & ALL in ONE!

Srpsko-engleska kovanica možda i najbolje opisuje sinoćni susret u Humskoj. Ako su Gruzini bili neadekvatni za ocenu, Rumuni itekako jesu. Ako je Srpska Zvezda i namestila na Vračaru (iz 2-1), Rumunska sigurno nije u Humskoj. Ako je Partizan i namestio protiv Metalca, sa Steauom nije. Ako je Terzić i imao argumente, od sinoć ih više nema. Ako je Živković do sada važio za velikog talenta, sinoć je izrastao u velikog igrača. Ako je neko i sumnjao u rad Zorana MIlinkovića od sinoć više ne sme!

ADC_part_steaua_8-5-15_022

Foto: www.partizan.rs

Sinoć smo konačno videli Partizan koji ima povoljan rezultat iz prvog susreta a ne želi da ga čuva. Sinoć smo konačno videli Partizan koji i posle 1:0 nije stao. Sinoć smo konačno videli Partizan koji nije pao ni posle vođstva protivničkog tima. Sinoć smo konačno videli Partizan koji nije pao ni posle promašenog penala. Sinoć smo konačno videli Partizan koji nije stao ni posle preokreta i povoljnog rezultata. Sinoć smo konačno videli Partizan koji ima tim! Sinoć smo konačno videli Partizan koji utakmicu sezone ne igra sa šest igrača ispred svoje odbrane, Sinoć smo konačno videli Partizan koji igra fudbal!

ADC_part_steaua_8-5-15_028

Foto: www.partizan.rs

Dugo u Humskoj travnjak nije izgledao tako lepo. Dugo se na njemu nije igrala jedna tako zanimljiva utakmica. Dugo u Humskoj tribine nisu bile tako pune. Dugo u Humskoj nije viđena jedna Evropska utakmica sa dva velika preokreta. Dugo u Humskoj nisu viđena četiri gola u mreži jednog kvalitetnog Evropskog rivala! Dugo jedna pobeda u Humskoj Partizanu nije donela najmanje 5 400 000 EUR.

ADC_part_steaua_8-5-15_010

Foto: www.partizan.rs

Dugo se u Humskoj nije tako navijalo. Dugo na tribinama u Humskoj nije bilo jedne tako lepe koreografije. Dugo u Humskoj nije odigran susret na kom se nije čula niti jedna jedina petarda. Dugo u Humskoj nije odigran susret u kome nije izgorela niti jedna jedina baklja. Dugo u Humskoj nije bilo navijanja bez zvižduka nekom domaćem igraču. Dugo u Humskoj jedan igrač nije dobio aplauz posle promašenog penala. Dugo u Humskoj nije odigran susret u kom navijači nisu vređali članove uprave. Gotovo nikada u Humskoj Babović nije ispraćen tolikim ovacijam.

nesa_1-1024x564

Foto: www.partizan.rs

Da li se u Humskoj dovoljno dugo čekala i grupna faza Lige šampiona?   

Nenad Pavlović
Prati me na:

Nenad Pavlović

Autor i menadžer at Kafanski selektor
Rođen u Kruševcu, odrastao u okolini Aleksandrovca. U Beogradu završio Srednju tehničku PTT, kao i VISOKU ICT školu. Na Univerzitetu Komenskog u Bratislavi (Slovačka) završio master studije menadžmenta informacionih sistema. Pored studija, dugo godina igrao futsal i fudbal, kako u Beogradu, tako i u Bratislavi. Po struci informatičar, u životu veliki zaljubljenik u fudbal, kafanu i sportsko novinarstvo. Inače jedan od osnivača sajta.
Nenad Pavlović
Prati me na:

Komentari

komentar/a

Nenad Pavlović

Rođen sam u Kruševcu. Inače sam iz okoline Aleksandrovca, u kom sam pohađao osnovnu školu. U Beogradu sam završio Srednju tehničku PTT, kao i VISOKU ICT školu. Magistrirao sam Menadžment informacionih sistema na Univerzitetu Komenski u Bratislavi (Slovačka). Dugo godina sam aktivno igrao fudbal i futsal, i posedujem UEFA C licencu za trenera. Iako sam po struci informatičar, veliki sam zaljubljenik u fudbal, kafanu i sportsko novinarstvo.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *