Partizan ispunio obećanje!

Početkom decembra prošle godine, naš portal je organizovao jednu lepu humanitarnu akciju. Igrao se fudbal, prodavali su se crteži. Prikupljena je jedna skromna, ali za Trajkoviće veoma značajna suma novca. Sem toga, vedri i simpatični dečaci iz okoline Vranja dobili su i poklone od FK Rad iz Beograda, odnosno FK Partizana. Građevinari su došli, ulepšali akciju i Trajkovićima poklonili dresove. Klub iz Humske je Trajkovićima poklonio vaučer za čuveni Partizanov fudbalski kamp koji je ove godine u trajanju od 10. do 17. januara održan Baru. Braća Trajkovići su odlučili da pod nadzorom Slađanja Šćepovića tih 7 dana trenira najstariji među njima, a mi Vam dragi prijatelji prenosimo njegove utiske.

VRANJE - Lazar Trajkovic sa trenerom Sladjanom Scepovicem

– Od kako sam stigao na Partizanov stadion, odakle smo kretali u Bar bio sam ushićen. Svi su me prihvatili kao najrođenijeg i nikad neću zaboraviti ni najsitnije detalje ovog nezaboravnog i tako neočekivano lepog puta! Bilo nas je preko 50-ak i svi smo bilo kao jedna velika porodica. Imao sam priliku da se družim sa fudbalskim asovima i radim pod budnim okom čuvenih trenera. O meni se kao otac brinuo trener Slađan Šćepović i od srca se zahvaljujem njemu i svim ostalima koji su učinili da mi ova godina počne ovako lepo – veli Lazar.

Trudi se da što vernije preslika još nesređene utiske ponete iz sportskog kampa Bar 2015, gde je i sam odigrao dve utakmica u dresu crno-belih.

– To je nešto što ću pamtiti celog života – ushićeno će Lazar.

Ponosno pokazuje diplomu omladinske škole FK Partizan, koju je dobio posle sedmodnevnog treniranja na terenu JP Sportsko rekreativni centar – Bar.

– Jedva sam čekao da je pokažem braći: Mladenu (13), Damnjanu (12) i Dimitriju (10). Sva trojica treniramo i igramo u svojim selekcijama u lokalnom FK Dinamo. Utisci mi se još uvek slažu u mozaik, ali o njima konstantno pričam sam i saigračima pionira Dinama, školskim drugovima, učenicima prve godine Srednje šumarske škole u Surdulici i sa svima koji žele da me slušaju – iskreno kaže ovaj nadareni, mladi fudbaler.

VRANJE - Lazar Trajkovic

– Svi se interesuju kako je bilo, a ja im stalno ponavljam da boravak u kampu Partizana ne može da se opiše rečima, jer se radi o osećanjima koja su „upisana“ u srcu – kaže Lazar i otkriva da će ovu za njega životnu važnu diplomu da urami i čuva između fotografija njegove majke Slavice i oca Đorđa.

Naime, majka Slavica je nekada bila golman ženskog FL Jumko, osvajača kupa stare Jugoslavije, a sredinom 80-ih godina i golman reprezentacije Jugoslavije, a otac Đorđa je nekad igrao za fabrički klub Alfa.

– Moji roditelji su sportisti u srcu i danas kada se nemaština stuštila na nas, ali sam posebno ponosan na oca koji se svakodnevno muči kako bi nam obezbedio normalan život – veli Lazar dodajući da je važno što se zdravo razvijaju i što su siti, obučeni i obuveni i što ih roditelji uče da se smehom, sportom i radom pobeđuju sve životne nevolje.

Izvor: www.vesti-online.com

Još jedno veliko hvala svima koji su pomogli ovu akciju, vidimo se uskoro na novoj. Izađite na teren, pokažite humanost!

Nenad Pavlović
Prati me na:

Nenad Pavlović

Autor i menadžer at Kafanski selektor
Rođen u Kruševcu, odrastao u okolini Aleksandrovca. U Beogradu završio Srednju tehničku PTT, kao i VISOKU ICT školu. Na Univerzitetu Komenskog u Bratislavi (Slovačka) završio master studije menadžmenta informacionih sistema. Pored studija, dugo godina igrao futsal i fudbal, kako u Beogradu, tako i u Bratislavi. Po struci informatičar, u životu veliki zaljubljenik u fudbal, kafanu i sportsko novinarstvo. Inače jedan od osnivača sajta.
Nenad Pavlović
Prati me na:

Komentari

komentar/a

Nenad Pavlović

Rođen sam u Kruševcu. Inače sam iz okoline Aleksandrovca, u kom sam pohađao osnovnu školu. U Beogradu sam završio Srednju tehničku PTT, kao i VISOKU ICT školu. Magistrirao sam Menadžment informacionih sistema na Univerzitetu Komenski u Bratislavi (Slovačka). Dugo godina sam aktivno igrao fudbal i futsal, i posedujem UEFA C licencu za trenera. Iako sam po struci informatičar, veliki sam zaljubljenik u fudbal, kafanu i sportsko novinarstvo.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Error: Access Token is not valid or has expired. Feed will not update.
This error message is only visible to WordPress admins

There's an issue with the Instagram Access Token that you are using. Please obtain a new Access Token on the plugin's Settings page.
If you continue to have an issue with your Access Token then please see this FAQ for more information.