Peter Čeh spreman za meč sa Đokovićem!

Peter Čeh spreman za meč sa Đokovićem!

Peter Čeh  fudbaler ili teniser?!

Kamere SKY sporta zabeležile trening Petera Čeha. Da li je fudbalskoj javnosti širom planete konačno otkrivena formula njegovog uspeha ili se jedan od najboljih golmana sveta primrema za meč sa Novakom Đokovićem procenite sami! Jedno je sigurno, golman Čelzija bi za razliku od mnogih tenisera gotovo sigurno uspeo da odrani i najbolji forhend udarac trenutno prvog tenisera sveta Rafaela Nadala! 

 

Nenad Pavlović
Prati me na:

Nenad Pavlović

Autor i menadžer at Kafanski selektor
Rođen u Kruševcu, odrastao u okolini Aleksandrovca. U Beogradu završio Srednju tehničku PTT, kao i VISOKU ICT školu. Na Univerzitetu Komenskog u Bratislavi (Slovačka) završio master studije menadžmenta informacionih sistema. Pored studija, dugo godina igrao futsal i fudbal, kako u Beogradu, tako i u Bratislavi. Po struci informatičar, u životu veliki zaljubljenik u fudbal, kafanu i sportsko novinarstvo. Inače jedan od osnivača sajta.
Nenad Pavlović
Prati me na:

Komentari

komentar/a

Nenad Pavlović

Rođen sam u Kruševcu. Inače sam iz okoline Aleksandrovca, u kom sam pohađao osnovnu školu. U Beogradu sam završio Srednju tehničku PTT, kao i VISOKU ICT školu. Magistrirao sam Menadžment informacionih sistema na Univerzitetu Komenski u Bratislavi (Slovačka). Dugo godina sam aktivno igrao fudbal i futsal, i posedujem UEFA C licencu za trenera. Iako sam po struci informatičar, veliki sam zaljubljenik u fudbal, kafanu i sportsko novinarstvo.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *