Potpuno bizarna povreda srpskog fudbalera!

Potpuno bizarna povreda fudbalera Srpske lige! Možda najbizarnija na svetu ikada!

U proteklih nekoliko godina, mnogo puta smo bili svedoci bizarnih povreda fudbalera. Verovatno se svi sećate Santijaga Kanjizaresa i njegove povrede tokom brijanja zbog koje je propustio nastup na Mundijalu 2002. godine, ili  Evera Banege, još jednog igrača Valensije, koga je pregazio sopstveni automobil pa je morao na operaciju skočnog zgloba. Ipak, titula najbizarnije povrede fudbalera definitivno ide u ruke srpskom fudbaleru!

Naime, napadač jednog srpskoligaškog tima je pre nekoliko dana doživeo verovatno najbizarniju zabeleženu povredu u svetu fudbala!

Verovali ili ne, on se povredio prilikom vezivanja pertle! Kako nam javlja njegov saigrač, koji je želeo da ostane anoniman, njih dvojica su zajedno otišli da pogledaju odbojkašku utakmicu lokalnog tima za koji nastupa brat jednog od njih. U povratku, pri izlasku iz hale, nesrećni fudbaler se sagnuo kako bi vezao pertlu i u tom momentu osetio jak bol u kolenu!

Kako bol nije prestao, fudbaler je nakon nekog vremena potražio pomoć lekara, a specijalista je na osnovu rendgenskog snimka odlučio da povređeno koleno stavi u gips. I to najmanje na nedelju dana, nakon čega sledi kontrola. Prema prvim prognozama nesrećnog fudbalera očekuje pauza od najmanje tri meseca.

Nema sumnje, pored bizarne povrede, ovo je svakako i veliki hendikep, kako za samog fudbalera, tako i za njegov klub koji će u nastavaku šampionata biti znatno oslabljen izostankom svog najboljeg napadača.

Možda bi problem mogla da reši čudesna doktorka Marijana, ali ipak sumnjamo da bi klub iz srpskoligaškog ranga bio spreman da snosi troškove tretmana kod doktorke u čijoj su ordinaciji svoje povrede lečili najveći asovi svetskog fudbala.

Kao dokaz ove priče, dobili smo i izveštaj lekara specijaliste:

Ukoliko i vi imate neku priču iz svog lokalnog kluba, bez obzira na rang takmičenja, javite nam u inboks fejsbuk stranice ili na mail info@kafanskiselektor.com, a mi ćemo je vrlo rado podeliti sa našim čitaocima.

Komentari

komentar/a

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Error: Access Token is not valid or has expired. Feed will not update.
This error message is only visible to WordPress admins

There's an issue with the Instagram Access Token that you are using. Please obtain a new Access Token on the plugin's Settings page.
If you continue to have an issue with your Access Token then please see this FAQ for more information.