Poznato kada izlazi Panini album za sličice, kao i cena kesice!

Kao i u većini oblasti, Srbija i u skupljanju sličica kasni za ostatkom sveta. Dok kolekcionari u Americi, Nemačkoj, Švajcarskoj, pa i u Hrvatskoj već nekoliko dana lepe svoje sličice u album, njihove „kolege“ u Srbiji pitaju „Kad’ će“, a odgovor je stigao!

Reprezentativci Srbije

Album i sličice na kioscima u Srbiji naći će se u prodaji u subotu 31.Marta, dok će se album u ponedeljak 2.Aprila deliti uz dnevni list „Večernje novosti

Ono štoće razočarati zaljubljenike u ovaj hobi jeste cena kesice, koja će biti skuplja nego prethodnih godina. Čak 80 dinara moraćete da izdvojite za jednu kesicu sličica fudbalera.

Posle 8 godina pauze u albumu za Svetsko prvenstvo naći će se i Srbije, pa je to dodatan razlog za veliko interesovanje kod nas. Ukoliko planirate da sakupljate sličice pravo mesto za vas je fejbuk grupa Panini Club Serbia official koja broji preko 1000 članova i gde možete naći veliki broj sličica koje vam nedostaju.

Komentari

komentar/a

One thought on “Poznato kada izlazi Panini album za sličice, kao i cena kesice!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Error: Access Token is not valid or has expired. Feed will not update.
This error message is only visible to WordPress admins

There's an issue with the Instagram Access Token that you are using. Please obtain a new Access Token on the plugin's Settings page.
If you continue to have an issue with your Access Token then please see this FAQ for more information.