Radno u Partizanu

Pobeda Partizana protiv Skenderbega je donela šansu klubu iz Humske da napravi veliki uspeh i prezimi u Evropi ove sezone. Osim toga, svi u klubu su zadovoljni sjajnom organizacijom i ponašanjem navijača, što su potvrdili i predstavnici albanskog kluba.

Čini se da rukovodstvo Crno-Belih nije bilo ovako zadovoljno još od osvajanja duple krune prošlog leta, pa u klubu prave planove za naredni period. Prvi korak je vezivanje Evertona novim ugovorom jer je Brazilac jedan od najboljih igrača kluba u tekućoj sezoni. a sjajnom partijom protiv Skenderbega i velikom borbenošću je posebno oduševio navijače.

-Sa Evertonom pregovaramo o novom ugovoru. Ipak, ne želimo ni njega ni ekipu da opterećujemo tom temom. To pitanje ćemo rešavati u januaru, izjavio je generalni direktor kluba Miloš Vazura.

Klub je odredio cene za meč protiv Jang Bojsa 23. novembra, pa će Grobari moći da prisustvuju eventualnom plasmanu svog tima u prolećni deo na jugu i severu za 1000 dinara, na bočnim delovima istoka i zapada za 1500, centralni delovi ovih tribina su 2000, dok je loža 6000 dinara.

Klub će uložiti žalbu na žuti karton koji je dobio Zoran Tošić u četvrtak, jer je tim kartonom zaradio autamatsku suspenziju za naredni meč.

-Nadam se da će UEFA uvažiti žalbu na suspenziju i da ću da igram naredni meč protiv Švajcaraca, izjavio je jedan od junaka u pobedi protiv Skenderbega.

Dalibor Janković
Dalibor Janković

Latest posts by Dalibor Janković (see all)

Komentari

komentar/a

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *