Radno u Partizanu

Pobeda Partizana protiv Skenderbega je donela šansu klubu iz Humske da napravi veliki uspeh i prezimi u Evropi ove sezone. Osim toga, svi u klubu su zadovoljni sjajnom organizacijom i ponašanjem navijača, što su potvrdili i predstavnici albanskog kluba.

Čini se da rukovodstvo Crno-Belih nije bilo ovako zadovoljno još od osvajanja duple krune prošlog leta, pa u klubu prave planove za naredni period. Prvi korak je vezivanje Evertona novim ugovorom jer je Brazilac jedan od najboljih igrača kluba u tekućoj sezoni. a sjajnom partijom protiv Skenderbega i velikom borbenošću je posebno oduševio navijače.

-Sa Evertonom pregovaramo o novom ugovoru. Ipak, ne želimo ni njega ni ekipu da opterećujemo tom temom. To pitanje ćemo rešavati u januaru, izjavio je generalni direktor kluba Miloš Vazura.

Klub je odredio cene za meč protiv Jang Bojsa 23. novembra, pa će Grobari moći da prisustvuju eventualnom plasmanu svog tima u prolećni deo na jugu i severu za 1000 dinara, na bočnim delovima istoka i zapada za 1500, centralni delovi ovih tribina su 2000, dok je loža 6000 dinara.

Klub će uložiti žalbu na žuti karton koji je dobio Zoran Tošić u četvrtak, jer je tim kartonom zaradio autamatsku suspenziju za naredni meč.

-Nadam se da će UEFA uvažiti žalbu na suspenziju i da ću da igram naredni meč protiv Švajcaraca, izjavio je jedan od junaka u pobedi protiv Skenderbega.

Dalibor Janković
Dalibor Janković

Latest posts by Dalibor Janković (see all)

Komentari

komentar/a

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Error: Access Token is not valid or has expired. Feed will not update.
This error message is only visible to WordPress admins

There's an issue with the Instagram Access Token that you are using. Please obtain a new Access Token on the plugin's Settings page.
If you continue to have an issue with your Access Token then please see this FAQ for more information.