Srbija se domogla Rusije, Islanđani potvrdili dominaciju, “Vatreni“ i “Zeleni“ uhvatili baraž

U prijatnoj oktobarskoj večeri kada su sve domaće ljubitelje fudbala preplavile emocije, ostaje nam da podvučemo crtu i sa olakšanjem kao kada ti padne kamen sa srca, uzviknemo: “Gotovo…idemo u bratsku Rusiju, na najveću smotru svetskog fudbala“. Minimalac je bio dovoljan, a junak večeri postao je Aleksandar Prijović. Zasluge idu i na  račun pronicljivog selektora Muslina, jer  je čovek ubacio aduta sa klupe u momentu kada je bacio sve karte i krenuo u završni napad. Briljantna postavka igre u režiji Martina O’Nila odvela je Irsku u baraž, a prošlogodišnji hit sa EURO 2016 – Vels, bacila u očaj.

Izvor: twitter.com

U grupi “G“ sve prema očekivanju. Španija rutinski slavila, doduše minimalcem, ali i to čuva visok rejting. Italija podsetila da ume da odigra tvrdo i sačuva mrežu, što će im biti itekako važno za par nedelja. Makedonci negostoljubiv domaćin autsajderu iz Lihtenštajna.

 

 

 

 

Izvor: twitter.com

Dramatično je bilo u grupi “I“. Island je opravdao rolu favorita i overio rusku vizu, dok su Finci i Turci odigrali zanimljivu utakmicu, a remi je pravedan ishod. Naravno da je najžešće bilo u Kijevu. Smena selektora pokazala se kao blagotvorna šok-terapija, pa su “Vatreni“ predvođeni tek ustoličenim Zlatkom Dalićem uspeli da probiju bedem domaćina i u poslednji čas uguraju se u baraž. Andrej Kramarić će sasvim sigurno sutra biti najveća faca u hrvatskom “tisku“.
 

Izvor: twitter.com

Laku noć selektori i mirno spavajte. Naši “ORLOVI“ lete na Mundijal!

Boban Marković
Boban Marković

Latest posts by Boban Marković (see all)

Komentari

komentar/a

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *