Hrvatska diskvalifikovana, Srbija u Brazilu!

Hrvatska diskvalifikovana, Srbija u Brazilu!

Hrvatska diskvalifikovana, Srbija u Brazilu!

Poslednja utakmica Dinama iz Zagreba skupo je koštala Hrvatsku! Zdravko Mamić je naseo na provokacije i napravio skandal na Poljudu! Sve je počelo optužbama da su tri kluba (Lokomotiva, Hrvatski Dragovoljac i Vinogradar ) filijale Dinama iz Zagreba. Ministarstvo sporta Hrvatske je tražilo od HNS-a oduzimanje licence ovim klubovima. Dinamo se pobunio, oglasili se FIFA i UEFA! Zapretili su Hrvatskoj da će njene klubove i reprezentaciju suspendovati iz svih evropskih takmičenja uključujući i Mundijal u Brazilu!

zdravko-mamic

Ministar sporta, Željko Jovanović se ipak nije uplašio! Poručio je FIFI i UEFI da gledaju u svoje dvorište! Kako naši dobro obavešteni izvori iz Švajcarske prenose, cela priča, a posebno izjava ministra Jovanovića razbesnela je Mišela Platinija! Predsednik UEFE  je bio toliko ljut da je odmah sazvao hitnu sednicu u Nionu! Odluka je doneta jednoglasno! Hrvatska je izbačena sa Mundijala!

Drugo pitanje dnevnog reda vanredne sednice je glasilo ko umesto Hrvatske? Srbija ili Island?

Mišljenje većeg broja učesnika sednice je bilo da bi pravni i legitimni putnik u Brazil trebao da bude Island! Ipak, zbog velikog prijateljstva i poštovanja Tomislava Karadžića, Platini je ipak uspeo da izdejstvuje dovoljan broj glasova, pa će tako  put Brazila poleteti Orlovi! Možda smo konačno dobili odgovor žašto je centralni teren u Staroj Pazovi poneo ime „Mišel Platini“ a ne recimo „Moša Marjanović“!

Tomislav Karadzic

Tačno je da svaka bajka ima srećan kraj, ali ne zaboravite da je danas 1. april! Međunarodni dan šale! Izvinjavamo se svima koji su na početku teksta mislima već bili u Brazilu! Jasno je da je cela priča jedna obična prvoaprilska šala! I kad je greh, smeh je najbolji lek!

Nenad Pavlović
Prati me na:

Nenad Pavlović

Autor i menadžer at Kafanski selektor
Rođen u Kruševcu, odrastao u okolini Aleksandrovca. U Beogradu završio Srednju tehničku PTT, kao i VISOKU ICT školu. Na Univerzitetu Komenskog u Bratislavi (Slovačka) završio master studije menadžmenta informacionih sistema. Pored studija, dugo godina igrao futsal i fudbal, kako u Beogradu, tako i u Bratislavi. Po struci informatičar, u životu veliki zaljubljenik u fudbal, kafanu i sportsko novinarstvo. Inače jedan od osnivača sajta.
Nenad Pavlović
Prati me na:

Komentari

komentar/a

Nenad Pavlović

Rođen sam u Kruševcu. Inače sam iz okoline Aleksandrovca, u kom sam pohađao osnovnu školu. U Beogradu sam završio Srednju tehničku PTT, kao i VISOKU ICT školu. Magistrirao sam Menadžment informacionih sistema na Univerzitetu Komenski u Bratislavi (Slovačka). Dugo godina sam aktivno igrao fudbal i futsal, i posedujem UEFA C licencu za trenera. Iako sam po struci informatičar, veliki sam zaljubljenik u fudbal, kafanu i sportsko novinarstvo.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *