Subotica 2013/2014

Resor za sport grada Subotice i Javno komunalno preduzeće STADION organizuju 47. tradicionalni novogodišnji turnir u malom fudbalu Subotica 2013/2014. Turnir počinje 8. decembra i trajaće 30 dana. Igraće se loptom četvorkom. Broj igrača za jednu ekipu je  5+1. Turnir je ograničen na 32 EKIPE! Prva nagrada:500.000,00 Din. Druga nagrada:100.000,00 Din Treća nagrada:50.000,00 Din Kotizacija za učešće na turniru je 12.000,00 dinara Ekipe mogu da se prijave na kontakt telefon  na kojem mogu dobiti i sve dodatne informacije vezane za turnir.

Kontakt: 064 22 03 407

 

Centralna mapa
Saobraćaj
Biciklizam
Tranzit
Google MapsPribavite uputstva
Nenad Pavlović
Prati me na:

Nenad Pavlović

Autor i menadžer at Kafanski selektor
Rođen u Kruševcu, odrastao u okolini Aleksandrovca. U Beogradu završio Srednju tehničku PTT, kao i VISOKU ICT školu. Na Univerzitetu Komenskog u Bratislavi (Slovačka) završio master studije menadžmenta informacionih sistema. Pored studija, dugo godina igrao futsal i fudbal, kako u Beogradu, tako i u Bratislavi. Po struci informatičar, u životu veliki zaljubljenik u fudbal, kafanu i sportsko novinarstvo. Inače jedan od osnivača sajta.
Nenad Pavlović
Prati me na:

Komentari

komentar/a

Nenad Pavlović

Rođen sam u Kruševcu. Inače sam iz okoline Aleksandrovca, u kom sam pohađao osnovnu školu. U Beogradu sam završio Srednju tehničku PTT, kao i VISOKU ICT školu. Magistrirao sam Menadžment informacionih sistema na Univerzitetu Komenski u Bratislavi (Slovačka). Dugo godina sam aktivno igrao fudbal i futsal, i posedujem UEFA C licencu za trenera. Iako sam po struci informatičar, veliki sam zaljubljenik u fudbal, kafanu i sportsko novinarstvo.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *