Šta vam je Suvača kriva?!

Niko nije jači od države! Ne plašimo se huligana! Rešićemo ispade navijača! Najavljene su bombe, a eksplodirali  ćorci!  Žrtava, nažalost, ima! Fudbal, ta najvažnija sporedna stvar na svetu, danas je u Srbiji zabeležila još jedan poraz! Iako je policijski general i komesar za bezbednost Fudbalskog saveza Srbije, Milivoj Mirkov, pre dva dana u izjavi za „Sportal.rs“ za Suvaču imao samo reči hvale, nadležni organi nisu dozvolili Donjem Sremu da u Pećincima ugoste trenutnog lidera na tabeli Jelen superlige, ekipu Crvene zvezde! Klub iz Pećinaca mora na put do Novog Sada!

Filip Kasalica

Da apsurd bude još veći, treba napomenuti da su na ovom stadionu i to pre njegove rekonstrukcije gostovali i Partizan i Crvena zvezda! Sada, kada je stadion u Pećincima rekonstruisan i kada je bolji od polovine stadiona na kojima se igra Jelen superliga, neko je rekao NE!

Problem je navodno okolina Suvače. Procenjeno je da bi iz Beograda došao veliki broj navijača bez karata, a to bi, po mišljenju stručnjaka, moglo izazvati određene probleme! Tačan je podatak da Crvenu zvezdu na svakoj utakmici u proseku gleda po 20 000 ljudi! Zvezdo, svaka čast! Delije, alal vera! Ali molim vas, da li to znači da u Srbiji svaki stadion mora imati kapacitet od preko 20 000 mesta?!

Po čemu se to Partizan i Crvena zvezda razlikuju od Jagodine, Radničkog, Vojvodine i svih ostalih klubova koji su prošle jeseni i ovog proleća gostovali na Suvači?!

Da li se fudbal u Srbiji igra samo za navijače jednog, odnosno dva kluba?!

Da li u Srbiji nikada nije odigrana utakmica bez prisustva gostujućih navijača?!

Pitanja je mnogo, ali odgovori nikome nisu važni! Ili će postati tek u nekom narednom kolu!

Nenad Pavlović
Prati me na:

Nenad Pavlović

Autor i menadžer at Kafanski selektor
Rođen u Kruševcu, odrastao u okolini Aleksandrovca. U Beogradu završio Srednju tehničku PTT, kao i VISOKU ICT školu. Na Univerzitetu Komenskog u Bratislavi (Slovačka) završio master studije menadžmenta informacionih sistema. Pored studija, dugo godina igrao futsal i fudbal, kako u Beogradu, tako i u Bratislavi. Po struci informatičar, u životu veliki zaljubljenik u fudbal, kafanu i sportsko novinarstvo. Inače jedan od osnivača sajta.
Nenad Pavlović
Prati me na:

Komentari

komentar/a

Nenad Pavlović

Rođen sam u Kruševcu. Inače sam iz okoline Aleksandrovca, u kom sam pohađao osnovnu školu. U Beogradu sam završio Srednju tehničku PTT, kao i VISOKU ICT školu. Magistrirao sam Menadžment informacionih sistema na Univerzitetu Komenski u Bratislavi (Slovačka). Dugo godina sam aktivno igrao fudbal i futsal, i posedujem UEFA C licencu za trenera. Iako sam po struci informatičar, veliki sam zaljubljenik u fudbal, kafanu i sportsko novinarstvo.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *